2777
2789
عنوان

شوهر کردن

171 بازدید | 19 پست

بچه ها من سی سالمه با یکی دوستم پسر خوبیه معتاد نیست وضعشم خوبه دو سال دوست بودیم زیاد دعوا نکردیم چند روز پیش سر اینکه واسه من کادو ولنتاین نخرید و هر سال میخرید باهاش دعوا کردم و بعد دو سال فهمیدم تو عصبانیت خیلی حرفای زشتی میزنه و حرف دهنشو نمیفهمه حالا ی سوال دارم بنظرتون ازدواج کردن با این ادم تو این سن درسته؟ چون سنم هم داره میره بالا میترسم دیگه بمونم 

در صورتی ک میگه اصلا ی سکه هم مهریه نذاریم حق طلاق هم بهت نمیدم

اون چندسالشه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بخاطر جمله آخرت.....................اصلا بش فکرم نکن چه برسه ازدواج

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

حیفه از دستش نده  این چیه دیگه بابا.پیرت می‌کنه.واقعا چطور جرات می‌کنه بگه مهریه نمی‌زنم.

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

دو ساله باهاته

کادو هم که نخریده

گله کردی ،دعوا کرده و حرفای بدی زده

از الان میگه مهریه نمیده

واقعا چرا فک میکنی میاد خواستگاری 

و اگه بیاد هم مورد خوبی برای ازدواجه؟؟؟

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

ازدواج نکردن بهتر اینکه به یه فردنادرست ازدواج کنی

من راستش بااین شرایط قبول نمیکنم ولی بازم بستگی ب خودتون داره بالاخره ما این اقارو تمیشناسیم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت