2777
2789

اولی ۶ سالشه پیش دبستانی میره دومی نوزاد یک ماهه است ، بهم میگه بده بغلم من هم بغلش میدم اما سر نوزاد و خیلی تکون میده میترسم بهش هم میگم حرفم و گوش نمیکنه

بگو بشین کنارم تا بذارم توی بغلت بعدش بگو بچه راحت نیس توی بغل کوچولوها

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ۶ ساله دیگه متوجه خوب بد هست.

قانون بزارید در این صورت مینوین بغل کنی

چون دکتر گفته اینشکلی غقط نوزادو بغل کنید.

این تذکر رو به ادامای دیگه هم بدین.مثلا پدری کسی ک اونم بچه رو بغل میکنه.

💕

😂😂😂بچه ی من از شیر بدش میاد هرموقع میومد ک نوزاد رو بغل کنه میگفتم ع شیر خورده فرسنگها دور میشد

دیگه چن بار اینجوری گفتم نیومد نزدیکش😆😆

من ب قربان ط،وحالت جذاب نگاهت😘😘😘😘                          

قنداق سوییسی بخر،،بگو با اون بغلش کنه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
وقتی میدی بغلش هم دستاتو دور نوزاد نگه دار نداری بغلش کنه ازش بدش میاد حسادت می‌کنه 

دقیقا میترسم حسادت کنه آخه یه وقتایی هم وقتی داره شیر میخوره دستشو میزاره رو سر نوزاد فشار میده میگه بیا شیرتو بخور