2777
2789

علننا با کسی دیگه دیدمش...😔نمیتونم خودمم خیانت کنم چون ارزش خودم میاد پایین میخام بمونم و تظاهر کنم دوسش دارم بعد یهو تو اوج احساس برم بنظرتون این انتقام خوبیه؟!🥺😢دل لعنتیم راضی نمیشه بعد این همه زجر ولش کنم به امان خدا اون کثافتو:) 

دل در جهان مبند، جهان یارِ بی وفاست...💔+رها کردن سخت بود؟_نه به اندازه‌ی نگه داشتن چیزی که واقعی نبود... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترسم که با دیگری خو‌ کنی تو با من چه کردی که با او کنی؟

هضکش برام سخته🥺

دل در جهان مبند، جهان یارِ بی وفاست...💔+رها کردن سخت بود؟_نه به اندازه‌ی نگه داشتن چیزی که واقعی نبود... 
هضکش برام سخته🥺

وقتت رو برا انتقام هدر نده

به این‌فک کن که روزگار میخواسته چه درسی بهت بده درست رو بگیر

حرفاتو بهش بزن و بعد رهاش کن

چند وقت طول میکشه اما دوره سوگ رو میگذرونی و تموم میشه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

خیانت الان یه چیزعادی شده توالان جزخودت به هیچی فکرکن...سخته ولی بایدسعیتوکنی...فقط خودت

میگن دردوازهرطرف بخونی میشه درد!ولی درمان وازاخربخونی میشه نامرد!مواظب باش واسه دردت به هردرمانی تن ندی...
خیانت الان یه چیزعادی شده توالان جزخودت به هیچی فکرکن...سخته ولی بایدسعیتوکنی...فقط خودت

☹️😭

وقتت رو برا انتقام هدر نده به این‌فک کن که روزگار میخواسته چه درسی بهت بده درست رو بگیر حرفاتو بهش ...

جالبه اون بیخیال ترینه:)