متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هر روز میام چکت میکنم ببینم باردار بودی یا نه😂🥹
مرسی عزیزم انقد به فکری امروز وقت دکتر داشتم نشد برم ولی صبح دوباره بی بیم هاله انداخت دارم دق میکنم
متاهل متعهد🥰p❤️ من خوشبخت ترین ادم دنیا ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم یا الله اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم لطفا اقایون نیان تاپیک من
مرسی عزیزم انقد به فکری امروز وقت دکتر داشتم نشد برم ولی صبح دوباره بی بیم هاله انداخت دارم دق میکنم
دق چرااا، خیلیا تو نی نی سایت هر روز میگن احتمال داره باردار باشن ولی نمیدونم چرا شما انقد حس خوب بهم دادی و حس میکنم باردارم باشی خییییلی تو زندگیت تاثیر مثبت میزاره که همش دلم میخاد بدونم چی شد😁
دق چرااا، خیلیا تو نی نی سایت هر روز میگن احتمال داره باردار باشن ولی نمیدونم چرا شما انقد حس خوب به ...
مرسی فداتشم شرایطشوندارم گلم همه میگن اگرم حامله بودی سقطش کن خودمم دلم داره میترکه اسم سقط میاد
اخه اون بچه چه گناهی کرده نعمت خداست😥اینکارو نکن سقط خیلی سنگینه زندگیو بهم میریزه
دارم روانی میشم بخدا شوهرم که مخالفه زنگ زدم خانواده ش اونام گفتن ولش کن سقط کن اخه اگه ام بچه ای باشه من چجوری دلم بیاد بکشمش
بخدا بچه برکته هر چقدرم شرایط زندگی سخت باشه شرایط مالیشو ندارین؟
اره متاسفانه شوهرم میگه نمیخوام بچه را با بی پولی بزرگ کنم
انشالله مشکلتون حل میشه اما بچه ای ک خدا داده بهتون رو سقط کردنش گناه داره🥺
وای نه اگه حامله باشم زمینو زمانو بهم میدوزم ولی سقط نمیکنم صبح دوباره بی بی زدم هاله انداخت🤦♀️۳روزه نخوابیدم از فکرو خیال