2777
2789

والا میخوام بی ادب باشم کردنی زندگی از ما کرد هیچکس نکرد از من بدشانس تر نیست هرچه بلا بگی رو سر من نازل شد هرچه بدشانسی سر راهم قرار گرفته دیگه میخواد چی بشه

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خاله ی هرزم انقد دستشو گرفتم کمک کردم بهش تو بدترین روزم در مونده ترین آدم بودم ازش کمک خواستم دس ...

بکارت؟

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
والا میخوام بی ادب باشم کردنی زندگی از ما کرد هیچکس نکرد از من بدشانس تر نیست هرچه بلا بگی رو سر من ...

هعی منم نمیدونم اسمش بذارم قسما یا بی شانسی یا بدبختی.ولی خیلی رنج کشیدم از کودکی.کسی ادم حسابم نکرد.

اره 

هرچی میخوریم از این کوفتیه منم هیچ گوهی نخورده بودم همیشه استرس داشتم این کوفتی سالمه یانههه 

هعی منم نمیدونم اسمش بذارم قسما یا بی شانسی یا بدبختی.ولی خیلی رنج کشیدم از کودکی.کسی ادم حسابم نکرد ...

منم نکرد افسرده شدم صاب پیدا کردم ولی خیلی دیر بود من هیچوقت آدم سابق نشدم

هرچی میخوریم از این کوفتیه منم هیچ گوهی نخورده بودم همیشه استرس داشتم این کوفتی سالمه یانههه 

من آسیب دیده بودم اون موقع هم مامانم عمل کرده بود ۶ماه تو جا بود بخیه داشت کمرش عوضی رفت دهن به دهن کرد مامانم تو جا بود نمیتونست تکون بخوره وقتی به گوشش رسید انگار یکی از جاش بلندش کرد انداختش به جونم چنان موهامو میکشید که من افتاده بودم رو زمین همینجور منو با موهام میکشوند دنباله خودش سره زانوهام کامل زخم شده بود 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

من آسیب دیده بودم اون موقع هم مامانم عمل کرده بود ۶ماه تو جا بود بخیه داشت کمرش عوضی رفت دهن به دهن ...

دهن لقی بوده خاک توسرش خر باهاش حرف نزنی دیگه...با رابطه آسیب دیدی یا ضربه؟؟ شوهر کردی؟؟ به مادرت حق بده خودت تا مادر نشی درک نمیکنی