2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم این دوراهی که میگی دوراهی بین طلاق و ادامه دادن نباشه چون خودم الان تو این دوراهی ام....و این آخرین فرصت شوهرمه و سخت نگرانم

البته میدونم فرصت بی فایده است چون اون مریضه و این کاراش هم بخاطر مریضی 

هرکی یه داستانی داره که داستانش از اون یکی تلخ تر و بدتره پس بیا داستانامون بهم بگیم تا بتونیم زندگی ...

خسته ام ابجی احساس غریبی میکنم . هنوز باورم نمیشه مردیکه‌ ۱۳ سال باهاش زندگی کردم اینجور باهم بکنه اگگه من مثل خودش بودم میگفتم خوب حق داره ولی افسوس. بچه هام ابجی دلم براشون تنگ میشه

خسته ام ابجی احساس غریبی میکنم . هنوز باورم نمیشه مردیکه‌ ۱۳ سال باهاش زندگی کردم اینجور باهم بکنه ا ...

من بابام ۱۳ سال از مامانم بزرگتره بابام اصلا اخلاق نداشت خیلی بد بود چهارتا آبجی هم داشتم مامانم میسوخت. می‌ساخت الان آبجیام ازدواج کردن خیلی بامن خوب رفتار میکنه ولی رفتارش با مامانم و آبجیام همون طوره بخاطر اینکه سیاست دارم نمیدونم چجوری ولی یه جوری با طرف مقابلم رفتار میکنم که طرف مقابلم با من خوب میشه ولی روی آبجیام صدق نمیکنه نمیدونم چرا 

خسته ام ابجی احساس غریبی میکنم . هنوز باورم نمیشه مردیکه‌ ۱۳ سال باهاش زندگی کردم اینجور باهم بکنه ا ...

ولی یعنی از اول اینجوری بوده یا به مرور زمان این شکلی شده باید بگردی. دنبال مشکلت اگه واقعا دوسش داری 

آبجیم یکیشون ازدواح کرده الان پنج ساله شوهرش زن صیغه ای داره اصلا خونه اونا نمیاد آبجیمم میزنه بهش خرجی خونه هم نمیده هیچی نمیده خوده آبجیم داره خرج خونشو درمیاره و مهریه شم داره از شوهرش میگیره ولی طلاق نگرفتن از هم بخاطر اینکه سه بار ازدواج کرده این سومین باشه همه شوهرش این شکلی بودن دیگه گفت باهمین می‌سازم چون بچه دارم ازش وگرنه طلاق میگرفتم