2777
2789
عنوان

طعنه های یه فامیل

162 بازدید | 11 پست

امروز داشتم میرفتم بازار،اتفاقی یکی ازاقواممونو دیدم ازم پرسید ازدواج نکردی گفتم نه تا تونست بهم طعنه زد گفت پشت سرت حرف میزنن.خدایا مگه من کاری کردم آخه چه حرفی چون خواستگار ندارم دیگه من آدم بدی م.بچه ها میشه واسم دعا کنید.برگشتم خونه به مامانم گفتم گفت اهمیت نده.مامانم تنها امیدمه.اما شاید اونم غصه منو میخوره.شاید که نه حتما.

مگ هنوزم کسی هس از فامیل جماعت ناراحت بشه از حرفاشون؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی همه اونا که گفتن گوه خوردن 

وای که چقدر این مردم فوضولن یه دوست من داشتم تو ۱۴سالگی شوهر کرده بود توکونش عروسی بود که من و ۱۴ سالگی گرفتن بعد ۳۵سالش بود اومده بود دانشگاه درس بخونه هی به من می‌گفت چرا شوهر نمیکنی؟چقدر تو دلم موند بهش بگم گوه خویش به تو نیفتاده 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

عزیزم همه جا از این ادما هس به منم خیلی کنایه میزنن که چرا شوهر نکردی ولشون کن اینا مریض هستن اینجور حالشون خوب میشه بدبخت ها

خداوند همان گونه باتورفتارمیکندکه  درباره ی او گمان میکنی ❤️

برای ازدواجم اونقد دعا کردم که نگو.کاش میشد سرو سامون بگیرم.چند روز دیگه عروسی دو تا از اقوام ماست.چطور میتونم ناراحت نباشم؟چرا باید زندگیم اینجوری باشه؟بین ۹۰میلیون ایرانی یه همدم واسه من نیست؟؟جای کی تنگ میشه اگه من ازدواج کنم؟!!!!!