2777
2789

برات عادی شد؟

میبینیش واقعا معمولی رفتارمیکنی؟دلت ناآروم نمیشه؟

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برام دعا گرفتن ک از چشم بیوفتع دیگ نمی بینمش عادی تر شد  ولی خاطرات یهو میا سراغ ادم فقط زما ...

متاهلی یامجرد

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
الان متاهل چند سال گذشته از اون ماجرا

الان حسی نداری اصلا؟؟

کاش واسه ماهم تموم بشه حسمون خسته شدیم

اولا خیلی اذیت شدم  الانا ک دیگ زیاد نمی بینمش عادی ترشد دیگ الان واسم غریبس انگار

چقدر خوب میشه بپرسم چقدر زمان برد؟

۷ سال

منم۶سال ازدواج کردم فراموشم نشد الان یکماهه اون ازدواج کرده بدترشدم،اونم هنو دوسم داره😕😕😔کاش تموم بشه

خیلی.سخته درک میکنم

💔😭🫂🫂الانم آهنگایی که برام فرستاده رو دادم گوش میدم

💔😭🫂🫂الانم آهنگایی که برام فرستاده رو دادم گوش میدم

بعد هم خیال نمیکنی خیانت میکنی؟؟؟ خیانت فقط رابطه نیستا. همین کارتم که بخشی از مغزت مال ی مرد دیگه ست خیانته

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
برام دعا گرفتن ک از چشم بیوفتع دیگ نمی بینمش عادی تر شد  ولی خاطرات یهو میا سراغ ادم فقط زما ...

بخدا قسم بخاطر همین موضوع دقیقا الان تو جام گریه میکردم 

بلند شدم بیام سایت تاپیک بزنم باهام حرف بزنن