2777
2789
عنوان

کلاس خصوصی زبان

154 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من میخوام کلاس آنلاین زبان برگذار کنم،

تدریس برای بچه هایی هست که خوندن و نوشتن بلدن،مثل متوسطه اول یا کلاس های چهارم تا ششم

اگه کلاس رفع اشکال میخوایید به هر حال من با هزینه مناسب

کلاس رو برگذار میکنم،

اگه خواستار یادگیری زبان هستید،با توجه به خواسته مورد نظرتون و هدف موردنظرتون لطفا پیام بدید به من و بگید چه کلاسی میخوایید[مکالمه،رفع اشکال،پایه ی تحصیلی تون]

لطفا اگه هدف جدی برای یادگیری دارید،پیام بدین چون هزینه کلاس مناسب هست نسبت به قیمت های الان و اوضاع اقتصادی همه و 

یه نکته اینکه قبل از اینکه کلاس شروع بشه هزینه کلاس پرداخت بشه 

جلسه آزمایشی هم هست که رایگانه برای اطمینان از روش آموزش و دانش زبانی.

امیدوارم با هدف جدی به یادگیری با من شروع کنید 

ممنون برای تا اینجا و تا نقطه ی آخر خوندید.

یه امیدوارِ تنها تر از واژه ی تنها🦋

من کتاب family friend 2 رو تموم کردم

اگه کتاب بعدیش رو بخام یاد بگیرم هزینه چقدره

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کتاب family friend 2 رو تموم کردم اگه کتاب بعدیش رو بخام یاد بگیرم هزینه چقدره

چه زمانی از تموم کردن این کتاب میگذره؟

کل کتاب family and friends 3 ۱۵ درس هست که هر سه درس در ۱۵ جلسه هست 

هزینه ۱۵ جلسه ۳۲۰ هزار تومان.

چه زمانی از تموم کردن این کتاب میگذره؟ کل کتاب family and friends 3 ۱۵ درس هست که هر سه درس در ۱۵ ج ...

یه ۴ ماهه دیگه کلاس زبان و ول کردم

ینی فمیلی فرند ۳ تو ۱۵ جلسه تموم میشه؟

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

یه ۴ ماهه دیگه کلاس زبان و ول کردم ینی فمیلی فرند ۳ تو ۱۵ جلسه تموم میشه؟

۴ ماه ازش میگذره خب،شما اولش یه چند تا سوال رو جواب میدی تا ببینم سطحت چطوره

نه عزیزم،کل فمیلی سه نه،یه ترمش که دارای ۳ تا درس هست میشه ۳۲۰ و تو ۱۵ جلسه هست.

۴ ماه ازش میگذره خب،شما اولش یه چند تا سوال رو جواب میدی تا ببینم سطحت چطوره نه عزیزم،کل فمیلی سه ن ...

آهان ، پس ۵ ترم میشه؟