2777
2789

من نامزدم شماره عشق سابقش رو تو گوشيش ذخيره داره،من به روي خودم نياوردم اصلا ولي ميدونم خيلي دوسش داشته ولي ما رابطمون خيلي خوبه  و اصلا براي من كم نميزاره و مطمئنم رابطه اي ابدا بينشون نيست،حالا امروز تو گوشيش ديدم دختره استوري گذاشته واتساپ كه اين يعني شماره نامزدمو سيو داره و نميدونم چجوري چون خطشو عوض كرده بود ولي اصلا نه پيام داده به نامزدم نه هيچي استوريشم با شوهرش و پسرش بود ميدونم رابطشونم خوبه

مطمئنم كاري با نامزدم نداره رابطشونم از سمت اون تموم شده ولي چرا شمارشو سيو كرده؟

نامزدم ميدونم هنوز فراموش نكرده ولي اون چرا؟!

نميفهمم اصلا

نامزدم اصلا اهل خيانت نيست گوشيشم هروقت بخوام بهم ميده رابطمون هيچ چالشي جز اين داستان نداره كه من مطرح نكردم چون نميخوام بفهمه فهميدم

خيلي به ايده الم نزديكه و نميخوام از دستش بدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنه چرا شمارشو سيو كرده اخه؟

مال منم دوست دختر قبلیش استوری های همسرمو میبینه لایک میکنه حتی بعضی وقتا ریپلای هم میکنه ولی خب همسرم همون موقع بهم‌ میگه...چون یه زمانی همو خیلی دوست داشتن الان میخوان بدونن ک اون طرف چیکار میکنه زندگیش چطوره