2777
2789
عنوان

پسری که دوسال...

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 28 پست

من اصن دغدغه ام نیست که چرا با من نیست

چون شوهرم نیست که بخوام نگران موردش باشم

سوال من اینه با من نیست پس چکار می‌کنه 

یه پسر با هیکل فوق العاده خوب و پولدار تجسم کنید

در حال کاهش وزن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصن دغدغه ام نیست که چرا با من نیست چون شوهرم نیست که بخوام نگران موردش باشم سوال من اینه با من ...

از خودش چرا نمیپرسی

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

اصن همچین چیزی خیلی خیلی کم پیش میاد به ندرت، ولی یه سریا سرد مزاجن  بیشتر دقت کن

سرد مزاج نیست

من یه ذره وزه و فوضولم

وقتی پیشمه گرم شدن نفسش و بدنش و.... رو متوجه میشم (کور که نیستم)

یعنی میبینم قشنگ... شده

ولی جلوی خودشو میگیره 

در حال کاهش وزن🥲
از خودش چرا نمیپرسی

یکی دوبار اشاره کردم

گفت قول دادم به مادرت آسیبی بهت نرسونم

تکلیف آدما مشخص نیست 

نمیخوام پس فردا بخاطر این مورد اذیت بشی 

بعدشم خانوادم (خانواده خودش) سنتی ان رسم دستمال داره نمیخوام به ازدواج کشیدیم اونموقع بی کلاه بمونیم

گفتم پس چکار می‌کنی حستو

گفت من کنترلش رو بلدم تو کاریت نباشه

دیگه فضولی نکردم

در حال کاهش وزن🥲
سرد مزاج نیست من یه ذره وزه و فوضولم وقتی پیشمه گرم شدن نفسش و بدنش و.... رو متوجه میشم (کور که نی ...

یعنی  خودشو کنترول میکنه، خیلی سخته برا مردا همچین چیزی باید از شوهرم بپرسم برام سوال شد

یکی دوبار اشاره کردم گفت قول دادم به مادرت آسیبی بهت نرسونم تکلیف آدما مشخص نیست  نمیخوام پس ...

وای خیلی خوبه ک اینجوریه من همیشه دوست دارم یه همچین پسری تو زندگیم باشه 

گُفتَم:خِیلی‌دوست‌ دارَم‌بِرَم‌‌ڪَربَلا گُفت:کَربَلا‌نَرَفتن‌یه‌دَردِه کَربَلارَفتن‌هِزار،دَرد  گُفتَم:چِرا؟ گُفت:اَگِه‌بِرے‌دیگِه‌نِمیتونی‌ اَزَش‌دِل‌بِڪَنی):🥺💔 ️

بپرس بم بگو 

عزیزم پرسیدم، میگه خیلی سخته برا مردا کنترول همچین چیزی، اینقد راحت به طرف دسترسی داشته باشی وخودتو کنترول کنی، اما بعضیا میتونن، اما شوهر من میگه من بودم نمیتونستم

عزیزم پرسیدم، میگه خیلی سخته برا مردا کنترول همچین چیزی، اینقد راحت به طرف دسترسی داشته باشی وخودتو ...

مرسی که پرسیدی

این در حالیه که خودم مایلم 

بارها اشاره کردم که مشکلی ندارم

بعد بازم جلو خودشو میگیره 

در حال کاهش وزن🥲
کاش به طور خیلی جدی پیگیر باشی عزیزم

دیشب گفت بازوم درد میکنه

گفتم طرح تعویضت رسیده و پیر شدی و اینا کلا

خیلی شوخی میکنیم 

بعد گفتم اون موردت هم کار نمیکنه دیگه

گفت فوضولی نکن بچه به موقعه میبینی الان وقتش نیست 

در حال کاهش وزن🥲
 دیشب گفت بازوم درد میکنه گفتم طرح تعویضت رسیده و پیر شدی و اینا کلا خیلی شوخی میکنیم  ...

والا عزیزم خیلی تعجب آوره اصولا این ادا ها بیشتر برا خانوماس، چون خجالت میکشن از اینجور حرفا ولی فک کنم جای شما عوض شده، خواهشا جدی پیگیر باش بعدا تو زندگی به مشکل نخورین چون مسئله ی ساده ای نیست جدی تر باش، اگه تاپیک جدید زدی منو تگ کن لطفا💖