2777
2789

خرداد کورتاژ شدم ماه پیش باردار شدم مجدد هنوز سونو قلب نرفته بودم ۶ هفته بودم دیروز یهو خونریزی کردم رفتم سونو گفت ساک هست جنین هست قلبم داره هماتوم نداری همه چی اوکی.ولی خب خونریزی داشتم رفتم بیمارستان فقط گفت شیاف دوتابزار .دیشب گذاشتم امروز صبح دوباره خونریزی کردم یهو حس کردم یه تیکه ازم افتاد رفتم حموم یه تیکه عین جیگر بود انقد خودمو زدم گریه کردم داشتم جون میدادم رفتم دکترم سونو کرد گفت ساک و جنین هست ولی ضربان قلب نمیبینم البته دستگاهش قدیمی بود مجدد چند روز دیگه باید سونو شم.دارم روانی میشم از بس گریه کردم جون ندارم.بخدا اگه اینبارم سقط شه میمیرم طفلی مامان بابام پیر شدن تو این یه روز ازبس حرصمو خوردن شوهرم طفلی همینجور همشون سعی میکنن منو آروم کنن و دلداری بدن ولی خودشون از تو داغونن.ینی امیدی هست؟؟توروخدا به حق همین شبا برام دعا کنین اگه سالمه بمونه برام.خیلی حالم بده دوست دارم بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا که اگه سالمه بمونه . اگه نموند مکمل ژل رویال بخور علت افتادنش اگه کمبود تغذیه ای باشه برطرف میشه. بعدم اینقدر ناراحتی میکنی خب روی ضربان قلب بچه تاثیر داره اروم باش همه چی روالشو درست طی کنه

https://siblink.ir/vita_progroup

خدا نکنه گلم انشاءالله این یکی یه نی نی سالم وصالح و خوشگل میشه و میاد بغلت گلم صلوات نذر کن..من سر جفت بچه هام توسل کردم به ائمه ۱۴۰۰۰تا نذر کردم الحمدالله جفتشون سالم و سلامتن

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
انشالله میمونه برات نگران نباش و امیدت به خدا باشه حرص و جوش و استرس نداشته باش برات سمه سعی کن دراز ...

استراحت مطلق شدم.انقد گریه کردم جون ندارم همش میترسم ازدستش بدم اگه دیکه حامله نشم اگه بازم تکرار شه😭😭😭

عزیزم میدونم سخته ولی میدونی که استرس  و اینکارا هم به خودت اسیب میزنه هم بچه 

پس اول ارامشتو حفظ کن توکل کن به خدا 

بعد اینکه از همین الان اگه شرایطش رو داری حتما زیر نظر به دکتر زنان خوب باش باید قبل از اقدام میرفتی