2777
2789
عنوان

نامزد کردم کمک

76 بازدید | 5 پست

سلام بچها نامزدم از من 9سال بزرگتره،از همدیگه خوشمون میاد اونم پیش قدم شد وضعیت مالی خیلی خوبی داره،همه چیز از خودش داره ادم خسیسی نیست دست و دلبازه با اطرافیانمم رابطش خیلی خوبه ولی برای ولنتاین برخلاف من هیچی نگرفت حتی من قهر میکنم گلم برام نمیگیره از دلم در بیاره به نظرتون چرا نگرفت و اینکه من براش کادو گرفتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد فکرتو مشغول ولنتاین و کادو نکن. همین که به فکرت باشه و هر از گاهی برات هدیه بگیره یا لباسی، عطر ...

اخه تازه داریم اشنا میشیم نباید اینطوری میکرد به نظرم یه جورایی هم بهم قول داده بود 

اخه تازه داریم اشنا میشیم نباید اینطوری میکرد به نظرم یه جورایی هم بهم قول داده بود 

والا چی بگم به نظرم تو دوران آشنایی زیاد نباید توقع داشت ولی حواستو جمع کن خسیس نباشه. من خیلیا رو دیدم اهل کادو دادن نیستن ولی جونشونو برای زنشون میدن