2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

316 بازدید | 30 پست

سلام دوستان امیدوارم همگی حال دلتون خوب باشه ،دوستانی که مبتلا به زگیل تناسلی هستن اول که حتما پیگیر درمانتون باشین دوم اینکه خودتون رو به خدا بسپارین من خودم نزدیک به یک ماهه متوجه شدم درگیرشم از راه نامشروعی هم نبوده اوایل خیلی خیلی حالم وخیم بود حتی میشه گفت تا دور پیش در حالت کما بودم اما خودمو با کتاب راز وچهار اثر سرگرم کردم هم دیدمو مثبت کردم وهم پیگیر درمانمم باور کنید استرس فقط قویترش می‌کنه الان دارم این تایپینگ رو می‌نویسم یک ماه ب عروسیم مونده امیدوارم به حق فاطمه زهرا همه درمان بشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته همه چی به طرز فکر خودمون بستگی داره ذهن خیلی قدرتش بالاست باور کنید بنده تجربه شخصی دارم با ذهنتون میشه هرچیو بخواین به دست بیارین وهرچی که آزارتون میده حتی بیماری رو از بدنتون ویا از زندگیتون حذف کنید ایمانتون رو از دست ندین امیدتون به خدا باشه