من ۱۸ سالمه ریزش موی شدیددد دارم به حدی ک دس میکشم تو موهام همش میاد پایین 😑🥺 آزمایش کامل هم دادم هیچ مشکلی ندارم ...نمیدونم چیکار کنم موهام خیلی پر و بلند بود الان خیلی خالی شده ..شما ریزش دارید؟ براش راهکاری هس بگید تو رو خدا افسرده شدم دیگه
کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️
کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من شامپو استم سل گرفتم واقعا عالی بود شاید ۱۰ تار بریزه و درکنارش قرص هیرویت هم میخورم با زینک....روغن سیاهدونه هم طولانی مدته ک دارم میزنم موهام خیلی دراومده
منم مث تو وحشتناک ریزش مو دارم ولی حس میکنم بخاطر عصبانیت ،فکر و خیال زیاد یا استرس باشه
در چه حده ..ا غصه نمیتونم شونه بکشم تو موهام همششش میاد پایین😭
موهات چربن؟ من شامپو استم سل گرفتم واقعا عالی بود شاید ۱۰ تار بریزه و درکنارش قرص هیرویت هم م ...
نه چرب نیس
قرصم میخورم اثری نداره استرس دارم کچل شم اصن