2777
2789
عنوان

آقا منم رفتم کالا برگ رو گرفتم 😐🤐

196 بازدید | 13 پست

دیگه امروز رفتم خریدم از سوپر مارکت ۸۸۱ تومن بود واسه ما 

هرچی دلم میخواست می‌تونستم بخرم منم روغن
رب گوجه
مایع لباس
سفره
دستکش
اسپری رکسانا دوتا
سس شکلات
آبمیوه و کیک خریدم اومدم  😐🤐😕هیچ ریالی هم پرداخت نکردم 

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️تبریک میگم

خخخ

تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرا میگفتن ماه بعد به احتمال خیلی زیاد از یارانه کم میشه

قطع نشه صلوات

چطور فهمیدی بهت تعلق گرفته؟؟ اس ام اس اومد برات؟؟ به همون حساب رایانه ریختن؟؟

نه کد ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع رو زدم 

بعدش گزینه دوم ، بعدش کد ملی سرپرست ‌ . 

موجودی  کالا برگ رو نشونم داد . 

بعدشم که رفتم خرید خود اقائه برام کارت کشید و چک کرد گفت بهتون تعلق گرفته رسید رو داد گفت برو خرید .

خوب کردی😅 من دوتا مایع بزرگ با ی روغن پنج کیلویی خریدم با ی شامپو و پنج تا پودر لباسشویی 

من خیلی برداشته بودم همه رو برگردوندم🤣🤣

گویا اگر هیچ مبلغی پرداخت نکنین، یه مقداریش از یارانه ماه بعد کسر میشن. منم شنیدم فقط نمیدونم

ما صد دادیم ب علاوه اون مبلغ دیگه فاکتور میزنه اندازه همون موجودی کارت خرید میکنی 

اون کالا برگه اگ زیادتر خرید کنی از ماه بعد کسر میشه