تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربرا میگفتن ماه بعد به احتمال خیلی زیاد از یارانه کم میشه
قطع نشه صلوات
چطور فهمیدی بهت تعلق گرفته؟؟ اس ام اس اومد برات؟؟ به همون حساب رایانه ریختن؟؟
نه کد ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع رو زدم
بعدش گزینه دوم ، بعدش کد ملی سرپرست .
موجودی کالا برگ رو نشونم داد .
بعدشم که رفتم خرید خود اقائه برام کارت کشید و چک کرد گفت بهتون تعلق گرفته رسید رو داد گفت برو خرید .
خوب کردی😅 من دوتا مایع بزرگ با ی روغن پنج کیلویی خریدم با ی شامپو و پنج تا پودر لباسشویی
من خیلی برداشته بودم همه رو برگردوندم🤣🤣