2777
2789
عنوان

کیا تنها میرن طلا میخرن بیاید 😊

1632 بازدید | 22 پست

سلام

اونایی که تنها میرید طلا میخرید و واردید ... بیاید کمکم کنید.

حدود ۵۰ تومن دارم، میخوام برای سرمایه گذاری طلای دست دوم بخرم. 

تا به حال تنهایی طلا فروشی نرفتم. چهرمم میخوره دبیرستانی باشم میترسم سرم کلاه بذارن. کسی و هم ندارم باهاش برم.

بهم بگید برای خرید طلای دست دوم چه نکاتی و باید بدونم؟ 

سوا از پولِ خود طلا دیگه چه هزینه‌ای باید پرداخت کنم؟ (منظورم سود و مالیات و ایناست). 

سود یه مبلغِ ثابته؟ یا بسته به مدل هر طلایی ممکنه درصد سودشم متفاوت باشه؟ 

کلا از چیزی که مطمئنید بگید بهم لطفا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن تنها نری...

منم قصد خرید طلا دارم بعنوان پس انداز بهم گفتن طلای ابشده بخرم

یا سکه تمام 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

باید سود و مالیات بدی

حالا بعضیا ممکنه ازت مالیات نگیرن اما اگرم بگیرن حدودا ۲درصد میشه

سود هم ۷درصده اما بازم ممکنه بعضیا کمتر بگیرن ازت.

بستگی به خود طلافروش داره.

ولی نرخ ثابتش ۷درصده .

اگرم کارش خیلی عالی و لوکس باشه مثلا ترک باشه یا ایتالیایی و...تا ۱۰درصد هم ازت میگیرن.

طلای دست دوم(مستعمل) فقط اجرت نداره

سکه برو از بانک‌بخر

مگه بانک سکه هم میفروشه؟؟

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
طلای خام یا دست دوم بگیری اجرت نداره وزن خالص خود طلا رو حساب میکنه  جای مطمعن برو کلاه سرت نم ...

میگن اجرت نداره ولی اجرت میگیرن طلافروشا

یعنی ۸۰ درصد طلافروش ها بابت فروش طلای دست دوم اجرت میگیرن ولی یجوری ۱۰۰ تا عدد رو به ماشین حساب وارد میکنن که کسی نمیفهمه 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
اینو میدونم که خواستی طلا بخری بدون نگین بخر ساده باشه  طلاهای ساده کم اجرت تر هستن  مدل ...

ممنونم.

من میخوام دست دوم بخرم. طلای دست دوم اجرت ساخت نداره

یعنی گمونم یه چند درصد سود میگیرن که نمیدونم قضیه چیه

باید سود و مالیات بدی حالا بعضیا ممکنه ازت مالیات نگیرن اما اگرم بگیرن حدودا ۲درصد میشه سود هم ۷در ...

اهاااان ممنون.

پس طلای دست دومم سود داره درسته؟ فقط اجرت ساخت نداره

اره؟ 

طلای ابشده نخر چون اگر وارد نباشی سرت کلاه میره

برا سرمایه گذاری سکه از همه بهتره.

طلای نگین دارم اگر وزن خالص داشته باشه میتونی بخری چون وزن نگیناش کسر شده از طلا و بابت نگین پولی نمیدی‌.

و اینکه طلا چه نگین داشته باشه چه ساده باشه هرچی لوکس تر باشه مثل ترک و ایتالیایی و....اجرتش هم بیشتره و هرچی معمولی تر باشه اجرتش پایبن تره.و النگو نسبت به طلاهای دیگه اجرتشون کمتره البته النگوهای کویتی و...اونا اجرت بالا هستن.

اما شما چون برا سرمایه گذاری میخوای طلای مستعمل که بدونه اجرته بخر یا همون که سکه که از همه بهتره