2777
2789

آره یه مدت شوهرم اسنپ کار میکرد خداروشکر شوهرم با مسافر حرف نمیزنه خودش می‌گفت مسافر بعضی وقت ها میخواستم سر بحث باز کنم من فقط جواب آره یا نه میدادم اونها دیگه حرفی نمیزدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره مگه اسنپ چه مشکلی داره که نذاریم؟ 

خیلیا فکر میکنن هر کسی سوار اسنپ شد سوار راننده هم میشه 🤐 ببخشید مثالم بد بود فقط خواستم متوجه دلیلشون بشید 

در صورتی که اگه مرد چشم پاک باشه کسی غلطی نمیکنه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اجازه شوهر دست زنش نیست که هر کاری بخواد میتونه انجام بده بعدشم اسنپ مگه چشه؟درآمد خوبی داره

اجازه هیچکس دست کس دیگه نیست اما تو خانواده و به خصوص زن و شوهر با هم هماهنگ میشن و همدیگه راضی نگه میدارن. والا سرخودی برای هیچکس خوب نیست. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
اگه ذات شوهرت اوکی نباشی چی؟ اونوقت میزاری؟

مگه فقط تو اسنپ آدم های مختلف میاد؟شوهرت کارمند هم باشه روزی هزار تا آدم مختلف میره پیشش 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اجازه هیچکس دست کس دیگه نیست اما تو خانواده و به خصوص زن و شوهر با هم هماهنگ میشن و همدیگه راضی نگه ...

از لحاظ قانونی اجازه زن دست شوهرشه

شوهر میتونه زن رو ممنوع‌الخروج کنه و میتونه از کار و تحصیل زن رو منع کنه 

ولی برعکسش وجود نداره.مرد هر کاری بخواد میتونه بکنه

اگه اینطوریه که خیلی از شغل ها هستن که رابطه مستقیم با زن دارن و خیلی شرایطشون بدتر 

بعضی از مردا دکتر زنان هستن یا دکتر زیبایی ان کلی زن میرن پیششون  در این صورت باید خانم هاشون خودشون رو بکشن 

من راننده اسنپ اصلا دخترا رو نگاه نمیکنم اونا ایییی مگه ول میکنند زن داری نداری چی میخونی مهندسی بیش ...

همه مردان که مثل هم نیست ذات مردا با هم فرق داره 

شاید یکی ذاتش خب نیس 

ذاتش خوبم باشه 

مرده دیدی وسوسه شد ی وقت