سلام من یک معلم هستم متوسطه دوم کلی با بچه ها درس کار میکردم کلی کار خلاقیت آمیز داشتم با بچه ها نمرات درس منو بالای ۱۸ گرفتن چون واقعا کار کردم باهاشون و چندتا از بچه هام هم المپیادی شدن چون روز های تعطیل قرار میذاشتم مدرسه رایگان باهاشون کار میکردم و قبل امتحانشون هم برای کل بجه ها کلاس رایگان رفع اشکال گذاشتم و اینم بگم از جیب خودم جایزه میگرفتم میدادم معاون از طرف مدرسه به دانش آموزانی که پیشرفت کردن میداد امروز مدیر از چندتا معلم تقدیر کرد که اصلا نه خلاقیت نه کار خاصی کرده بودن و واقعا حقش نبود من خیلی ناراحت شدم میتونست یه تقدیری هم از من بکنه احساس میکنم کارام خیلی بی ارزش بوده من هدفم خداست و نیاز به تقدیر نامه ندارم ولی واقعا ناراحتن زحماتمو نادیده گرفت😊😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو نیکی میکن و دردجله انداز که ایزد دربیابانت دهد باز
پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙 🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻 ✅ درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕 دلِمن تنگهبرایهمهروزاییکهرفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟 ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده❤️🩹 کاربریدست²نفره(دوتادوستِهمسن)
ناراحت نباش از این مدیرای عقده ای زیاد پیدا میشه منم همین دردا بهم خورد این شغلا بوسیدم و گذاشتم کنار از بس از این شغل صدمات روحی شدید خوردم با چندر غاز حقوق
امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید