2777
2789
عنوان

بچه های آموزگاری در چه حالید؟!😌😌

194 بازدید | 15 پست

آقااااا  تا کجا پیش رفتین؟تموم کردین درسا رو

من عمومی و اختصاصی رو تموم کردم

از فردا ، تخصصی(راهنما معلم) میخونم

و چقدر بدم میاد از تخصصی خوندن

شماها چی خوندین تا به امروز

و بگین داوطلب کدوم شهر هستین

من خودم تهران

و خدايى كه در اين نزديکيست...!   

منابع امسال رو میتونی دقیق بگی یا نه 

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختصاصی رو تو چند وقت و از چی خوندی تستم زدی؟

من 2روز بعد از انتشار دفترچه ،استارت زدم

یک هفته اول فقط و فقط عمومی خوندم

عمومی که تموم شد،تا همین امروز 

فقط اختصاصی خوندم

من کتب مرجع میخونم

و خودم خلاصه نویسی میکنم

تخصصی هم از فردا

اختصاصی رو تو چند وقت و از چی خوندی تستم زدی؟

برای تست هم،فقط تست سنوات کار میکنم

شما هم داوطلب ازمون اموزگاری هستین؟

کدوم شهر؟

اختصاصی/عمومی/تخصصی تموم کردین؟

منبعتون چی هست

برای اموزگاری؟ چرا نتونم    

ممنونم بگو

من 2سال پیش ثبت نام کردم ولی آزمون ندادم. میخوام بدونم امسال چیاست

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

برای تست هم،فقط تست سنوات کار میکنم شما هم داوطلب ازمون اموزگاری هستین؟ کدوم شهر؟ اختصاصی/عمومی/ت ...

منم اختصاصی تموم و وسطای تخصصی ام.عمومی هم میخوام شروع کنم من شیرازم.تست سنوات چیه؟

منم اختصاصی تموم و وسطای تخصصی ام.عمومی هم میخوام شروع کنم من شیرازم.تست سنوات چیه؟

خوبه .افرین

پر قدرت ادامه بده

تست سنوات=تست سال های قبل(که ازمون برگزار شده)

من تست تالیفی نمیزنم

اختصاصی،کتاب مرجع خوندی

یا نکته و تست

یا خلاصه های کانالهای ایتاو تلکرام

منم مرجع خوندم اخه سوالات ازمون رو ندادن بیرون شما ازکجا پیدا کردی 

از کتابفروشی خریدم

اسم انتشارات و اینا نداره

فقط نوشته گروه مولفان

من همزمان میخونم و فک کنم نرسم همه رو تموم کنم ...سنجش خیلی سخته و فنونم که بدتر 

زشتم غیر مرتبط برا همون سختمه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من همزمان میخونم و فک کنم نرسم همه رو تموم کنم ...سنجش خیلی سخته و فنونم که بدتر  زشتم غیر مرت ...

منم رشته ام غیر مرتبطه(کارشناسی حقوق)

به خودت تلقین نکن که نمیرسی

تایم استراحتت رو کم کن

شبها دیرتر بخواب

اگه متاهلی و بچه کوچیک داری،بچه ات رو که خوابوندی،شبها تا صبح درس بخون

منم رشته ام غیر مرتبطه(کارشناسی حقوق) به خودت تلقین نکن که نمیرسی تایم استراحتت رو کم کن شبها دیر ...

روزی۶_۷ ساعت میخوابم ۱۲_۱۵ ساعت مطالعه رو دارم ولی سرعت خوندنم کمه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵