2777
2789
عنوان

کسایی که دماغ عمل کردن بیان

99 بازدید | 12 پست

من ایشالا به زودی می‌خوام برم اتاق عمل دماغم رو عمل کنم ۱۸ سالمه ولی ی ترسی دارم از تجربیاتتوم بگید استرس هم دارم 

اگر عمل کردید چطور بود تا چند روز حالتون بد بود بیرون هم میرفتید؟

عمل بسیار عشقییی بود دلم براش تنگ شده یکساله عمل کردم یکسالو نیم

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمل نکردم ولی از عملیات اطرافم خیلی شنیدم 

قبل بیهوشی حتماااا به دکتر بگو چی میخوای 

و نترس البته هادیه ها ولی در اون حد نه میخوابی بعد بیدار میشی میبینی یچی رو دماغته اصلاااا حین عمل چیزی نفهمیدی و یادت نیست

دردی نداشتم واقعا 

حالم بد نبود

بعد یه هفته هم بیرون رفتم آسون تر از چیزیه که فکر میکنی

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

من ۱۷سالم بود عمل کردم دردخاصی نداشت بیهوش میشی اصن نمیفهمی ووقنی بهوش میای دماغت گچه وداخلشم تامپون بعد یه هفته میری درشون میاره چسب میزنه.فقط اون طاق بازخوابیدنه و سربالاگرفتن سخته درکل خیلی سخت و دردناک نیست ۱۰ساله عمل کردم