2777
2789

میشه بعد این ک خوندین گزارش بزنید این تاپیک 

بچه ها من مامانم خیلی بد دهن و بیشعوره و خیلی حرف و فحش های بدجور و زشت میزنم جلو بابام بهم خیلی خیلی بد بعد دیگه دارم حس میکنم بابام ی جوریه چشم بد داره بهم مثلا لباس کوتاه بپوشم ک هیکام معلوم شده نگاه میکنه یا اون روز من حواسم نبود لباسم مناسب نبود دبذم یواشکی داشته نگاه میکرده 

و اصلا هم ب رو خودش نمیاره 

اخع چرا این همه درد مال منه🥲🥲🥲🥲 

حس میکنم از بس مامانم حرف زشت میزنه پیشش بهم اینجوریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لباس مناسب بپوش که راحت باشی . مثلا شلوار و تی‌شرت که نیم آستین باشه و یقه‌اش هم بسته باشه 

ببین کار ب لباس هم نداره مثلا اون روز من داشتم با دستگاه ب پاهام بخور میدادم چون جای جوش مونده و لک در اتاقم نصفه بود من نمی‌دیدم یهو دیدم داره نگاه می‌کنه 

بعد دیروزعمدا بخور باز کردم و در نصفه کردم ولی واسه صورتم دیدم داره یواشکی نگاه می‌کنه ببینه مثل همون روزم یا ن

کاری نمیکنم من خودش اینجوریه  بعد تا کسب لباس مناسب مانتو چادر بپوشم دیگه😭

ببین من خودم برادر ام بزرگ بودن همیشه تیشرت بلند میپوشید م تا روی رونم بود و شلوار بلند هیچ وقت تاپ و شلوارک جلوشون نپوشیدم  ، خب الکی که مادرت حرف نمیزنه عصبی میشه  عفت کلام نداره  حرف بد میزنه   

ببین من خودم برادر ام بزرگ بودن همیشه تیشرت بلند میپوشید م تا روی رونم بود و شلوار بلند هیچ وقت تاپ ...

درسته ولی آدم اگر مناسب هم نباشه نباید پدرش اینجوری باشه آخه 😭 اره خیلی بی عفت کلامه کلا