2777
2789

میشه بعد این ک خوندین گزارش بزنید این تاپیک 

بچه ها من مامانم خیلی بد دهن و بیشعوره و خیلی حرف و فحش های بدجور و زشت میزنم جلو بابام بهم خیلی خیلی بد بعد دیگه دارم حس میکنم بابام ی جوریه چشم بد داره بهم مثلا لباس کوتاه بپوشم ک هیکام معلوم شده نگاه میکنه یا اون روز من حواسم نبود لباسم مناسب نبود دبذم یواشکی داشته نگاه میکرده 

و اصلا هم ب رو خودش نمیاره 

اخع چرا این همه درد مال منه🥲🥲🥲🥲 

حس میکنم از بس مامانم حرف زشت میزنه پیشش بهم اینجوریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب لباس مناسب بپوش که راحت باشی . مثلا شلوار و تی‌شرت که نیم آستین باشه و یقه‌اش هم بسته باشه 

ببین کار ب لباس هم نداره مثلا اون روز من داشتم با دستگاه ب پاهام بخور میدادم چون جای جوش مونده و لک در اتاقم نصفه بود من نمی‌دیدم یهو دیدم داره نگاه می‌کنه 

بعد دیروزعمدا بخور باز کردم و در نصفه کردم ولی واسه صورتم دیدم داره یواشکی نگاه می‌کنه ببینه مثل همون روزم یا ن

کاری نمیکنم من خودش اینجوریه  بعد تا کسب لباس مناسب مانتو چادر بپوشم دیگه😭

ببین من خودم برادر ام بزرگ بودن همیشه تیشرت بلند میپوشید م تا روی رونم بود و شلوار بلند هیچ وقت تاپ و شلوارک جلوشون نپوشیدم  ، خب الکی که مادرت حرف نمیزنه عصبی میشه  عفت کلام نداره  حرف بد میزنه   

ببین من خودم برادر ام بزرگ بودن همیشه تیشرت بلند میپوشید م تا روی رونم بود و شلوار بلند هیچ وقت تاپ ...

درسته ولی آدم اگر مناسب هم نباشه نباید پدرش اینجوری باشه آخه 😭 اره خیلی بی عفت کلامه کلا