2777
2789

کلی سواااال ! اما وضعیت مالی گاهی ادمو تو این شرایط نمی‌ذاره..

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من یک ماه داشتم‌ ولی هیچ سوال خاصی نمیپرسیدم

فقط زیاد مشق و چیزارو واسش می فرستادم تا بدونه 

🤣🤣🤣هی میگفت چرا انقدر عجله داری

از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز‌ بهر دنیا غم مخور.                              گفتمت‌ چون دُر حدیثی گر توانی‌ داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم‌ سو به سو  ناگهانش‌ یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر  امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری‌ دسم‌ داد بد شری اسم داد...😄                             اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋
عربیو چطوری جمع کنم ؟ تاریخ و جغرافیا رو چطوری جمع کنم؟ روحیم اومدع پایین کمی چیکار کنم  خیلییی ...

خب اونو که برنامه میده طبق برنامه درسارو بخونی

در جواب روحیت پایین اومده هم میگه یکم استراحت کن کارای کوچیکی که ازشون لذت میبری انجام بده مثلا ورزش یا پیاده روی و...و درنهایت میگه تو باید با حال بدتم بخونی مهم انجام دادنه

...

بپرس من از مشاورم میپرسم بهت میگم!

لطف میکنید ..

اینکه من در روز چندتا کتاب بخونم یازدهم انسانی ام ..

هدف من زیر ۵۰۰ هست پایه خوبی دارم و ساعت مطالعه پنج ساعت ..

چند درس بخونم چجوری بخونم 

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
لطف میکنید .. اینکه من در روز چندتا کتاب بخونم یازدهم انسانی ام .. هدف من زیر ۵۰۰ هست پایه خوبی دا ...

من طبق برنامه ای که به خودم میده میگم در روز ۴ تا کتاب

چجوری خوندنم باید قبل از اینکه بری سراغ تست کل متن کتاب و دقیق بخونی بعد که تست زدی نکات تست و خواستی وارد کتابت کن

و اخر هفته مرور داشته باش

...

من طبق برنامه ای که به خودم میده میگم در روز ۴ تا کتاب چجوری خوندنم باید قبل از اینکه بری سراغ تست ...

مرسی ⁦❤️⁩

خواهش میکنم❤ هر وقت سوالی واست پیش اومد ازم بپرس اگه بتونم حتما راهنماییت میکنم

مرسی خوشگله