2777
2789
عه یعنی به دهک دهیا پس یارانه میدن  گفتین دهک ده هستین درسته ؟  جدیدا هم دیدین که دهک چن ...

اره میدن یبار قطح کردن دیگه اعتراض زدیم دادن 

بله دهک ده ایم

همین امشب نگاه دارم هنوز ده ایم اصلا تغییر نکرده از وقتی دهک بندی کردن

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

اره میدن یبار قطح کردن دیگه اعتراض زدیم دادن  بله دهک ده ایم همین امشب نگاه دارم هنوز ده ایم ...

اها چرا این ماه تغییر دادن ما هشت بودیم کردنمون ده 

بابام اینا نه بودن الان هفت شدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها چرا این ماه تغییر دادن ما هشت بودیم کردنمون ده  بابام اینا نه بودن الان هفت شدن

این چن ماه بهتون بیشتر سری قبل پول اومده تو کارتاتون؟؟ 

نه فقط به دهک یک تا سه ۴۰۰میدن به بقیه ۳۰۰میدن به دهک یک تا هفتم کالا برگ میدن و هم یارانه

اره درسته برا ما چون پول تو کارتمون زیاد میاد و بخاطر ماشین همون ده ایم همیشه اصلا تغییری نمیکنه

شاید گردش حسابتون بالاس  ماگردش حسابمون بالاس ولی مال خودمون نیست  نه خونه ای نه درامد ا ...

اره گردش حساب بالاس ولی خب اون پول تو زندگیمون نمیاد اصلا

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
برای ما هم همینه‌ گردش مالی حساب همسرم بالاست ولی توی زندگیمون نمیاد به خاطر شغلشه.نه یارانه میدن ن ...

ما هم مثل شماییم. ماشین فروختیم اما توی سایت دیدم هنوز به نام خانوممه. اعتراض زدم که فک پلاک شده و بنام ما نیست. عجیبه ماشین خریدنی سریع ثبت میکنند ولی واگذار کردنی از توی لیست دارایی خانوار درنمیارن خخخخخ

سلام خوبید ببخشید شما که برا دهک بندی اعتراض کردید دهکتون تغییر کرد

نتایج اعتراضات با دهک بندی جدید اعلام میشه البته چون میخوان تاخرداد ماه سه دهکو حذف کنن ممکنه جوابش خرداد بیاد