اومدم خونه بابام🤕
شوهرم هزارتومنم نداد بم هعی بش میزنگمپیام میدم پول بزن🤒میگ ندارم وقتی از سرکار برگرده بدون هیچپولی میاد دفعه قبل فقط با ۹۰۰تومن اومد😑اخخمگ ۲۰ روز کار میکنی با ۹۰۰تومن میایی اصلا نمیدونم اینهمه پول رو کجا میده👩🦯
واقعا خسته شدم بابام هعی میپرسه شوهرت پول نمیده خرید کنی از خونه بابام ۷یا۸ ساعت فاصله داریم
بعد کار شوهرم اسنپبگماسنپ پول نداره اونم داره🤷♀هفته ایی حداقل ۶یا۵ تومن میاد حسابش خودش میگ واقعا نمیدونمچیکار کنمبه زور جلو خدمو گرفتم گریه نکنم میگ بابات برات بگیره واقعا نمیدونمچیکارکنم خسته شدم🤕منچجوری به بابامبگم برام فلان چیز بخر باردارم هوس یه چی کنم مجبورن تحمل میکنم دیشب دزدکی به داداشمگفتم اورد🤕اخهمگ باید اینا خرجمو بدن میگمهوس ساندویچ یا هرچی کردم میگ بابات بخره الان من به بابام چجوری بگم؟!خجالت میکشم نمیدونمچی بگم باهاش بحث کردم و قهر و نمیدونم وام ازدواجم چیکار کرده🤦🤦فروختیم۱۴۰ میلیون پولو داد نیست و نابود کرد تازه خرجمونم پدرشوهرم میده👩🦯خونه اونا زندگی میکنیم گفت تا جدا کنین خرجتون بامن
وضع مالی اونممتوسط بعد برامجهیزیه گرفته بود بدهیش ۱۷ میلیون مونده ساعتی هزار بار بهش زنگمیزنه🤦♀اخهه اون طرفم انتظار هر روز براش پول بزنی دیشب داداشم رفت ۵تومن زد امروزممیگ بزن😵💫واقعا عجیب غریبه همهچی