2777
2789

اومدم خونه بابام🤕

شوهرم هزارتومنم نداد بم هعی بش میزنگم‌پیام میدم پول بزن🤒میگ ندارم وقتی از سرکار برگرده بدون هیچ‌پولی میاد دفعه قبل فقط با ۹۰۰‌تومن اومد😑اخخ‌مگ ۲۰ روز کار میکنی با ۹۰۰‌تومن میایی اصلا نمیدونم این‌همه پول رو کجا میده👩‍🦯

واقعا خسته شدم بابام هعی میپرسه شوهرت پول نمیده خرید کنی از خونه بابام ۷یا۸ ساعت فاصله داریم

بعد کار شوهرم اسنپ‌بگم‌اسنپ‌ پول نداره اونم داره🤷‍♀هفته ایی حداقل ۶یا۵ تومن میاد حسابش خودش میگ واقعا نمیدونم‌چیکار کنم‌به زور جلو خدمو گرفتم گریه نکنم میگ بابات برات بگیره واقعا نمیدونم‌چیکار‌کنم خسته شدم🤕من‌چجوری به بابام‌بگم برام فلان چیز بخر باردارم هوس یه چی کنم مجبورن تحمل میکنم دیشب دزدکی به داداشم‌گفتم اورد🤕اخه‌مگ باید اینا خرجمو بدن میگم‌هوس ساندویچ یا هرچی کردم میگ بابات بخره الان من به بابام چجوری بگم؟!خجالت میکشم نمیدونم‌چی بگم باهاش بحث کردم و قهر و نمیدونم وام ازدواجم چیکار کرده🤦🤦فروختیم۱۴۰ میلیون پولو داد نیست و نابود کرد تازه خرجمونم پدرشوهرم میده👩‍🦯خونه اونا زندگی میکنیم گفت تا جدا کنین خرجتون بامن

وضع مالی اونم‌متوسط بعد برام‌جهیزیه گرفته بود بدهیش ۱۷ میلیون مونده ساعتی هزار بار بهش زنگ‌میزنه🤦‍♀اخهه اون طرفم انتظار هر روز براش پول بزنی دیشب داداشم رفت ۵تومن زد امروزم‌میگ بزن😵‍💫واقعا عجیب غریبه همه‌چی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بنده خدایی میگفت روزی یک تومن داره درمیاره بنظرم بعیدم نیست تو تهران و کرج

پیج داره اسنپ گلم ی نگاه ب کامنتا بنداز مشخصه

روزی ی تومنم باشه برا تهران کلی مخارج داره ماشین 

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
اگ اسنپ هفته ای ۶ یا ٧ تومن داشت ک همه میرفتن اسنپ خواهرم😐

ارع داره🤦

الن همه پسرعموهاش میرن اسنپ همشونم‌تحصیل کرده اینم خداروشکر سوادش پایین نیس🤦نمیدونم چرا هیچ کاری نمتونه بکنه یه کار سنگین بکنه نفسش میگیره بچگی اسم داشته اینم بعد عروسی فهمیدم کار سنگین یا ان‌چنانی نمیتونه بکنه

ارع داره🤦 الن همه پسرعموهاش میرن اسنپ همشونم‌تحصیل کرده اینم خداروشکر سوادش پایین نیس🤦نمیدونم چرا ...

خب مشخص کن پولا رو چبکارمیکنه چون اصلا نرمال نیست 

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!
تو توی این وضعیت چطور باردار شدی؟یه بچه رو عقده ای نکن.اگه میتونی سقطش کن طلاقتم بگیر این مردی که می ...

چجوری‌سقط کنم ۲۳ هفتمه

😭فک‌کردم‌عفونته علائم‌عفونت داشتم دیدم نع باردارم هم عفونت داشتم هم باردار شدم

خدا بخیر کنه از این به بعدش