2777
2789
عنوان

ضد آفتاب چی بزنیم.....؟؟؟

352 بازدید | 21 پست

میگن یکی از اصلی ترین چیزا تو روتین پوستیه

ولی هر بار من ازش استفاده میکنم گند زده میشه تو پوستم

برندهذی زیادی استفاده کردم  ولی همیشه جوش زیر پوستی میزنم باهاشون 

پوستم حساس و مختلط رو به چربه حتی صد افتابای فاقد چربی هم خراب می‌کنه پوستمو

واقعا کم اوردم پس مردم چجوری ضد آفتاب میزنن اه

سان سیف و لافارر استفاده کردی؟؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وکالی میزنم جوشام رفته

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

الارو میزنم

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

من ژیل بوته دارم عالیه ولی انگار تولیدش متوقف شده داروخونه اینو گفت و به جاش برایت مکس رو معرفی کرد گفت اینم کیفیتش خوبه هنوز استفادش نکردم

ولی ژیل بوته خیلی خوب بود چون فیزیکی هست زیر چشمم میشه زد

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.

ام کیو من میزنم خوبه پوستم مثل شماست این ضد افتاب هم رنگیش هس هم بیرنگ من بیرنگ میزنم فاقد چربیه

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)