2777
2789

🤔

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سززززز عالیییییی

خیلی‌ میترسم از زایمان طبیعی 😥

دیوانه دلبسته اقبال خودت باش اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری راضی به همین چند قلم مال خودت باش🙏🥺♥️
هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره بستگی ب بدن خودتون و تشخیص دکتر میتونه با کمترین اسیب انجام بشه&nbs ...

احتمالا دکترم بهم بگه طبیعی ولی من نمی تونم طبیعی 

صددرصد فقط طبیی البته اگه فیزیکش‌رو داری جنین شرایط مناسبی داره تو بیمارستان خصوصی طبیعی

🥺

چن ماهتونه 

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

احتمالا دکترم بهم بگه طبیعی ولی من نمی تونم طبیعی 

الان طبیعی بدون درد هست داخل وان آب هست . با بیحسی از کمر هست

من خودم سزارین شدم ولی میدونم که طبیعی برای بدن بهتره دردی که تحمل میکنی همون موقع زایمان و عوارضش کم‌تره

چن ماهتونه 

6ماه 

الان طبیعی بدون درد هست داخل وان آب هست . با بیحسی از کمر هست من خودم سزارین شدم ولی میدونم که طبیع ...

😩 دردش ب کنار آدمو تیغ میزنن 

😩 دردش ب کنار آدمو تیغ میزنن 

من واقعا تجربه رو ندارم

ولی خوب خیلی ها اینو لازم ندارن و بخیه نمیزنن بعد هم اونایی که این مشکل رو داشتن گفتن اصلا دردی حس نکردن تو اون‌زمان

از الان خودت رو درگیر این چیزها نکن سعی کن آروم باشی

ورزش های مرتب و پیاده روی و پیگیری دستورهای پزشک باعث رایمان‌راحت میشه

من واقعا تجربه رو ندارم ولی خوب خیلی ها اینو لازم ندارن و بخیه نمیزنن بعد هم اونایی که این مشکل رو ...

باش 🥺❤️ ممنون 

من زایمان اولم طبیعی بود تو بیمارستان امیدغرب تهران اتاق درد خصوصی بود زایمان فیزیولوژیک سرم درد نگرفتم عود و گل و رقص و‌وان عااااااالی بود بخیه هم نخوردم خیلی مامای همراهم ساپورتم کرد دائم ماساژ کیداد همسرم هم از ابتدا داخل بود

بلافاصله بعدش بلند شدم دوش گرفتم رفتم بالا صبحانه خوردم راحت به بچه رسیدم چون یکماه زوذتر دردم گرفته بود خودم هم تلفنی به همه خبر دادم

بچه دوم پسر بود سه هفته زودتر دردم گرفت بریج بود بالا هم کامل درد طبیعی رو هم کشیدم تو ترافیک موندیم رسیدم دکتر گفت وزنش کمه میترسم از پا بگیرمش مجبور شدم سزارین کنم فاجعه بود منی که سر طبیعی اونقدر کنترل کرده بودم شرایطو بعد سزارین تا صبح هوار زدم از درد از طرفی هم رگ سیاتیکم گرفته بود میگفتن نباید تکون بخوری بخاطر مواد بی حسی سر درد میشی اولین راه رفتن که فاجعه بود خیلی دوران نقاهت بدی داشت هنوزم سرد میشه هوا بخیه هام میسوزن شکمم حس نداره

یادمه همه بهم میگفتن تو تو اون شرایط زایمان طبیعی کردی فکر میکنی راحته اما ۴ ماهم بود تو بارداری سوم فهمیدم بچه مشکل کروموزومی داره مجوز سقط قانونی گرفتم چون‌از سزارین زیاد نگذشته بود کسی قبول نمیکرد طبیعی سقط کنم‌میگفتن فقط کورتاژ باز خدا خیر بده دکترمو‌ قبول کرد تو مطب طبیعی زایمان کردم با اینکه شرایط روحیم خوب نبود اما بازم طبیعی بهتر بود

مادر همسرم یک بچه داره و سزارین بود دائم میگفت سزارین عالیه اگر تجربه کنی هیچ وقت به فکر طبیعی نمیفتی اون موقع نمیتونستم نظر قاطع بدم اما الان که هر دو رو تجربه کردم طبیعی بهتر بود 

هم میزان خونریزی کمتر بود هم شیرم زودتر اومد هم تو دوران نقاهت بهتر بود هم وزنم زودتر برگشت هم شکمم بهتر بود بعد سزارین شکمم جمع نشد مثل قبل

سر هر دوتا بچه ها هم بخاطر زود به دنیا اومدن مجبور بودم برم بیمارستان بالای سر بچه هام

سر اولی کرونا بود براب هر بار شیر دادن راحت رفتم و برگشتم اما سر دومی تا ۳ روز نتونستم تکون بخورم اون سه روز شیرخشک دادن به بچه شیرم هم نمیومد واقعا رسیدگی به بچه بعد سزارین سخت تره