من زایمان اولم طبیعی بود تو بیمارستان امیدغرب تهران اتاق درد خصوصی بود زایمان فیزیولوژیک سرم درد نگرفتم عود و گل و رقص ووان عااااااالی بود بخیه هم نخوردم خیلی مامای همراهم ساپورتم کرد دائم ماساژ کیداد همسرم هم از ابتدا داخل بود
بلافاصله بعدش بلند شدم دوش گرفتم رفتم بالا صبحانه خوردم راحت به بچه رسیدم چون یکماه زوذتر دردم گرفته بود خودم هم تلفنی به همه خبر دادم
بچه دوم پسر بود سه هفته زودتر دردم گرفت بریج بود بالا هم کامل درد طبیعی رو هم کشیدم تو ترافیک موندیم رسیدم دکتر گفت وزنش کمه میترسم از پا بگیرمش مجبور شدم سزارین کنم فاجعه بود منی که سر طبیعی اونقدر کنترل کرده بودم شرایطو بعد سزارین تا صبح هوار زدم از درد از طرفی هم رگ سیاتیکم گرفته بود میگفتن نباید تکون بخوری بخاطر مواد بی حسی سر درد میشی اولین راه رفتن که فاجعه بود خیلی دوران نقاهت بدی داشت هنوزم سرد میشه هوا بخیه هام میسوزن شکمم حس نداره
یادمه همه بهم میگفتن تو تو اون شرایط زایمان طبیعی کردی فکر میکنی راحته اما ۴ ماهم بود تو بارداری سوم فهمیدم بچه مشکل کروموزومی داره مجوز سقط قانونی گرفتم چوناز سزارین زیاد نگذشته بود کسی قبول نمیکرد طبیعی سقط کنممیگفتن فقط کورتاژ باز خدا خیر بده دکترمو قبول کرد تو مطب طبیعی زایمان کردم با اینکه شرایط روحیم خوب نبود اما بازم طبیعی بهتر بود
مادر همسرم یک بچه داره و سزارین بود دائم میگفت سزارین عالیه اگر تجربه کنی هیچ وقت به فکر طبیعی نمیفتی اون موقع نمیتونستم نظر قاطع بدم اما الان که هر دو رو تجربه کردم طبیعی بهتر بود
هم میزان خونریزی کمتر بود هم شیرم زودتر اومد هم تو دوران نقاهت بهتر بود هم وزنم زودتر برگشت هم شکمم بهتر بود بعد سزارین شکمم جمع نشد مثل قبل
سر هر دوتا بچه ها هم بخاطر زود به دنیا اومدن مجبور بودم برم بیمارستان بالای سر بچه هام
سر اولی کرونا بود براب هر بار شیر دادن راحت رفتم و برگشتم اما سر دومی تا ۳ روز نتونستم تکون بخورم اون سه روز شیرخشک دادن به بچه شیرم هم نمیومد واقعا رسیدگی به بچه بعد سزارین سخت تره