2777
2789
عنوان

همسایه هامون!🤡

347 بازدید | 12 پست

ما توی یه آپارتمان زندگی میکنیم و عموم هم همسایه ماست مدتیه قهر کردیم بخاطر یه اتفاقی(تو تاپیک قبل گفتم)پدرم فوت کرده و زنگ در خونه هم خراب شده متاسفانه نزدیک یک هفته و پول تعمیرشو نداریم

من آلزایمر خفیف دارم و همه چی سریع یادم میره چندروز کلیدارو نبرده بودیم ساعت دوازده رسیدم کلید نبرده بودم نزدیک بود بهم تجاوز شه یه پیرمرد دنبالم بود شالمو کشید فرار کردم در همسایه رو زدم گفت باز نمیکنیم این چه وقته اومدنه؟هرزه بازی کردی دوباره؟(خدا شاهده کاری نمیکردم) با اینکه دید پیرمرد دنبالمه آیفون رو گذاشت یه بنده خدایی از اونطرف اومد پیرمردم مثل یه پسر ۱۲ ساله دوید فرار کرد...

خودشم درو برام باز کرد

این چندوقت خیلی داستان داشتم خیلی ناراحتم حواستون باشه توروخدا اینقدر بی رحم نباشید

تعداد رای : 25
نظرسنجی
بدترین کارو کن
8
32%
ولش کن
12
48%
🤬
5
20%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسایه هم خوابه دیگه اون که در جریان مشکل شما نیست فقط دیده یکی 12 شب زنگشونو میرنه!

پنجرشونو نگاه کردم لامپا همه روشن بعلاوه اونا شب بیداری دارن همیشه برای همین زنگشونو زدم که مطمئن باشم این خانواده بیدارن چون همیشه سروصداشون تو گوشه

ابروی خودم میرفت

وا چرا ابروی تو بره😐یکی دیگه داره اذیتت میکنه ابروی تو بره این چ تفکریه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

پنجرشونو نگاه کردم لامپا همه روشن بعلاوه اونا شب بیداری دارن همیشه برای همین زنگشونو زدم که مطمئن با ...

از لامپ نمیشه تشخیص داد بالاخره شاید یکیشون خواب بوده یا اصلا اون ساعت کسی زنگ خونه رو بزنه ادم استرس میگیره!حرفش جالب نبوده ولی حق داشته عصبی بشه

وا چرا ابروی تو بره😐یکی دیگه داره اذیتت میکنه ابروی تو بره این چ تفکریه

محله ما تفکرش پوسیدست

یه دختر حتی معذرت میخوام لبخندم بزنه میگن هرزست چه برسه داد و بیداد 

چیکار کردی ابروت بره ،اتفاقا سکوت کردی شالتو کشیده ،جسورترشده تکرارمیکنه میگه پیش خودش میگه این که ص ...

من میشناسمش سبزی فروشی داره دوست عمومم هست اتفاقا ولی خب چی بگم چه شکایتی کنم به جایی نمیرسه

محله ما تفکرش پوسیدست یه دختر حتی معذرت میخوام لبخندم بزنه میگن هرزست چه برسه داد و بیداد 

اصلا برات مهم نباشه تو مغزشون چه گوهی ریختن تو باید بدونی این زمانا چجوری از خودت دفاع کنی سکوت کردی وقیح تر شد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡