2777
2789

من بارداری دوممه بچه اولم سالمه الان هفته یازده هستم شنبه هفته دیگه باید غربالگری اول رو بدم امروز زنگ زدم آزمایشگاه نیلو صحبت کردم اونجا برم ولی نظرات منفی دربارشون زیاده تو تاپیک ها درباره غربالگری که با ریسک بالا میزنند یه ذره استرس گرفتم و ترسیدم لطفاً اگه کسی رفته اونجا تجربه داره بهم راهنمایی کنید اگه خوب نیست اصلا نرم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

من سلفری دادم ۴سال پیش راضی بودم

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

عزیزم من دکترم کلا با آزمایشگاه نيلو کار میکنه و خیلی قبولشون داره ولی  خودم ک سر پسرم باردار بودم آزمایشگاه پارسه رفتم سمت صادقیه هم غربالگری اول هم دوم خداروشکر بچمم سالمه

توروُ دیدم وُ دیدِ من؛ به این زندگی تغییر کرد… همین لبخندِ شیرینت؛ منو با عشق درگیر کردشروعِ تازه ای؛ واسه منِ از نفس افتاده… خدا تورو جای همه نداشته هام؛ بهم دادهچه آرامش دلچسبی؛ تماشای تو، بم میده! تو ایده آل ترین خوابی؛ که بیداریِ من دیده!●♪♫نه نمیذارم که فردام؛ یه لحظه از تو خالی شه… تو بدم بشی؛ معنایِ بدی، واسم عوض میشه!●♪یه لحظه هم اگه دور شی؛ حواسم پیِ تو میره… هوا بدونِ عطرِ تو؛ برای من نفس گیره●♪♫ببین این عشقِ دریایی؛ دلمو حرفِ دنیا کرد… تو ثابت  که میشه؛ یه دریا توی دل جا کرد!●♪♫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من دکترم کلا با آزمایشگاه نيلو کار میکنه و خیلی قبولشون داره ولی  خودم ک سر پسرم باردار ب ...

منشی دکتر منم نیلو از دهنش نمی افته سنوگرافی مودهم می‌خوام نماطب برم سر پسرم اونجا غربالگری دوم رفتم راضی بودم موندم برای آزمایشگاه ممنون که گفتی زنگ میزنم پارسه سوال میکنم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
من سلفری دادم ۴سال پیش راضی بودم

شما آزمایش غربالگری رو جای دیگه داده بودی بعد بخاطر ریسک رفتی برای سلفری؟ یا از اول سلغری دادی

شما آزمایش غربالگری رو جای دیگه داده بودی بعد بخاطر ریسک رفتی برای سلفری؟ یا از اول سلغری دادی

نه غربالگری رو جای دیگه داده بودم برا ریسک رفتم

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

پارسه هم خیلی خوبه نیلو رو دوست نداری پارسه برو