2777
2789
عنوان

ارث خواهر مجرد به خواهر وبرادر

355 بازدید | 13 پست

سلام . یکی از دوستام خواهرشوهرش که مجرد بود و60سالش بود فوت شده با مادر وبرادرمجردش زندگی میکرد 3دنگ از خونه ی پدری هم به اسمش بوده کلی طلا وحساب بانکی پول داشته. برادر مجرد بعداز فوت خواهرش سریع طلاهارو برمیداره. الان اینا میخان بدونن ک اون 3دنگ خونه چه جوری بین وراث تقسیم میشه و اینک تکلیف طلاها چی میشه اگر وکیل میشناسید تگ کنید ممنون میشم یاکسی میدونه، این بنده خدا. دوستم هیچی نمیدونه 

عزیزم اگر مادرشون زنده باشن همه اموال خواهرشون میرسه به مادرش

به خواهر برادر چیزی نمیرسه

بعد فوت مادر هم اموال بین وراث تقسیم میشه 

مگر اینکه مادرشون در قید حیات اموال رو به برادر مجرد داده باشن در این صورت کاری از دستشون بر نمیاد

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حساب بانکی وخونه باید برن دنبال کازاش خود قانون تقسیم میکنه میده.ولی طلا اگه برداشته دیگه کاریش نمیشه کزد

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

خواهر برادر در صورت نبود وارث دیگه ای ارث میبرن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
جدای از موضوع واقعا دلم گرفت برای اون خانم که هنوز کفنش خشک نشده برادراش به فکر تقسیم ارثش هستن 🥺🥺

بمیییرم براش من دیده بودمش چقدر خوشگل تحصیل کرده جنازه وسط بوده برادر مجرده سربع طلارو برداشته

ببخش خیرییه یا ساخت و ساز کن  کوفت بخورن‌ ورثه

من از همه خواهر برادرام کوچکترم اخلاف سنیمون زیاده 

اگه بمیرم. با فرض اینکه از همه دیر تر بمیرم میرسه به خواهرزاده هام 

وضعشون توپه اونا 

چیز زیادی ندارم اما میبخشم خیریه