2777
2789

مامانم بااینکه رفته دانشگاه و تو اجتماع بوده و کارمنده ولی افکارش مثل عهد بوقه اصلا درکم نمیکنه نمیزاره یه تایمایی برم بیرون هروقت بخوام برم سوال پیچم میکنه.. وقتیم اجازه میده صدبار زنگم میزنه... خسته میشم امروز تولدمه میخوام برم بیرون اما اجازه نمیده خدایا خودت نگاه کن خب، 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیل کردن ربطی به دلواپسی مادر برای بچه اش نداره

دلواپسی؟! اینکه هزارتا افکار خودکشی بیاد تو سرم چی اینکه افسردگی گرفتم تا صبح گریه میکنم چی؟ اینا دلواپسی نداره؟ 

مامان من معلم بود،همه دانش اموزاشو مادرا پیشش مشاوره میومدن اما من هیچوقت انگار مادر نداشتم،دشمن خون ...

دقیقا بااینکه صب تاشب تو این خونه زحمت میکشم ولی در حد یه بیرون رفتن اجازه و استقلال ندارم

دلواپسی؟! اینکه هزارتا افکار خودکشی بیاد تو سرم چی اینکه افسردگی گرفتم تا صبح گریه میکنم چی؟ اینا دل ...

خب دیگه گفتم تحصیلات ربطی به درک و دلواپسی نداره

خیلی ها بیسوادن ولی خوب بچه بزرگ میکنن

این افکار هم خود خودت باید کنترل کنی به اقتضای سنت و هورمونهات باید کنترلشون کنی 

این دوره و زمانه آنقدر سخت و خطر و ناکه که باید روی چشم بچه ها رو بزرگ کرد تا ۲۰ سالگی

آخه وقتی که میرن دانشگاه باید دیدشون بازتر بشه 😔بابا خسته شدم چیکار کنم😭

اتفاقا برای بعضیا عکس این قضیست میرن بدتر میشن 👌🏼 درک میکنم سخته واقعا فقط دنبال استقلال خودت باش و یکاری کن بتونی زندگی خودتو داشته باشی تشویق نمیکنم به خونه ی جدا ولی همین که استقلال داشته باشی حتی از نظر مالی کم‌کم همه چیز تغییر میکنه

+خدایاشکرت🤍

اتفاقا برای بعضیا عکس این قضیست میرن بدتر میشن 👌🏼 درک میکنم سخته واقعا فقط دنبال استقلال خودت باش ...

از این ترم دانشجوام میگه رفت و آمده با من هماهنگ میکنی با استادات ارتباط برقرار میکنم کافیه یه کلاس کنسل کرده باشی... میخوام برم سرکار میگه ساده ای بری سرت کلاه میزارن..... آخه چقدر دیگه حساس

از این ترم دانشجوام میگه رفت و آمده با من هماهنگ میکنی با استادات ارتباط برقرار میکنم کافیه یه کلاس ...

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ نمیتونی مشاوره بری ؟ 

این فقط خودتو عقب میندازه باعث میشه تو اجتماع نتونی از پس خودت بربیای 

+خدایاشکرت🤍

خب دیگه گفتم تحصیلات ربطی به درک و دلواپسی نداره خیلی ها بیسوادن ولی خوب بچه بزرگ میکنن این افکار ...

بخدا اقتضای سنم وقتی بود که 17  بودم اونجا واقعا تحت تاثیر فشار و شرایط قرار گرفته بودم ولی الان... آخه همه دوستام بدون اطلاع با دوستاشون میرن بیرون و دورهمی من مثل یه اسیر جنگی زندگی میکنم

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ نمیتونی مشاوره بری ؟  این فقط خودتو عقب میندازه باعث میشه تو اجتم ...

نمیتونم اگه تاپیک قبلیم نگاه کنی متوجه میشی حتی جلوی تعارض هم سکوت میکنم

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ نمیتونی مشاوره بری ؟  این فقط خودتو عقب میندازه باعث میشه تو اجتم ...

مامانم انقد مغروره که حاضر نیست باهام بیاد مشاور... بله خودشم سرکوفت میزنه تو ارتباط عمومیت پایینه