سلام. چطورین؟؟؟ خوبین؟؟؟
ممنون از شما 🙏🌹
راستش بخواین کاملا حق با شماست. آره کاربرها حق دارن که اینکارو کنن، ولی میدونید گاهی، یه سری تاپیک ها هست که مثلا به تجربه منم میخوره، بعد میخوام بگم اینم خوبه، میبینم تاپیکشو قفل کرده. این آدمو دپ میکنه.
اینجا، فضاش اعتیاد اوره، اون اوایل خیلی برام اینطور بود ولی میدونید، سایت جوری هست که تاپیک های خوب کم نداره، ساعتها میتونه آدم بشینه بخونه اونا رو ولی نگاه کن ببین چیا پربازدید شدن؟؟
مثلا سایت رو آپدیت کردن ولی خواسته کاربرا رو در نظر نگرفتن، این میشه که آدم ازش زده میشه و دنیای خودش رو با توجه به تاپیک های خوب ازش میسازه و کم کم از سایت دور میشه.
__--
تاپیک قبل اینو نگاه کنید، درباره تایپ یه سری اکانت خاص، بعضی اکانت های خاص هستن که اینا به نظرم خیلی مشکوک هستن. به نینی یار هم گفتم، اون نظرشو گفت منم نظرمو گفتم ولی صبح امروز، یکی از همینا باز فعال شد، یه تاپیک. +18.از همونا اومد بالا و حالا من گفتم این اکانت ها مشکوک هستن، خلاصه هر کی یه چیز گفت و کاملا متوجه هستم که میگین آدما تو مجازی چطور رفتار میکنن و اینا، کاملا هم تو این 2 سال که بودم دیدم و هم میدونم.
میدونید، الان آدم برای جواب گرفتن درست و حسابی، باید کاربر خوب و باسواد سایت رو بشناسه، از همون بپرسه وگرنه اصلا تاپیکت دیده نمیشه. اگرم 4 نفر کامنت بذارن. آدم که نمیدونه اونا جزو کدوم طبقه هستن؟ آخه بیشتر کاربرا، 17،18 هستن و نظرات هیجانی میدن و این کاملا مشخصه. من که اگه یه مورد خاص باشه، مستقیم سراغ اون کاربرا که نظراتشون پخته است میرم.
____
در کل، خیلی خیلی ممنونم از نظر ارزشمندتون 🌹
خیلی خوشحال شدم