2777
2789
باز بذاریم با یکی بحث کنیم میاد فحاشی

از همون اول قفله اخه

یکی بود تاپیکش عالی بود 

ولی قفل کرده بود 

انگار آدم باید فقط بگه باشه چشم 

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر تاپیک با هدف بحث و تبادل نظر نزنم قفل می کنم

خیلی از تاپیکام جنبه اشتراک گذاشتن اطلاعات دارن، دنبال نظر شنیدن نیستم، و قفل می کنم

بعدشم بعد از چهارسال فضای نی نی سایت رو خوب می شناسم

می دونم اگر قفل نکنم بحث به حاشیه میره و تاپیک می ترکه

یا میان نظرات بی ربط و بی محتوا و پرت و پلا می دن که کفر آدم درمیاد

تاپیک تبادل نظر بزنم تا چند ماه باز نگه میدارم بعدش قفل می کنم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
من اگر تاپیک با هدف بحث و تبادل نظر نزنم قفل می کنم خیلی از تاپیکام جنبه اشتراک گذاشتن اطلاعات دارن ...

سلام. شما رو میشناسم

یعنی شک داشتم تاپیک هاتون نگاه کردم که مطمئن بشم خودتونید.

من اگر تاپیک با هدف بحث و تبادل نظر نزنم قفل می کنم خیلی از تاپیکام جنبه اشتراک گذاشتن اطلاعات دارن ...

کار خوبی میکنید

ولی بعضی تاپیک ها، خوبن ولی تک بعدی هستن. منم در موردش مثلا یه تجربه دارم که بگم اینم آدم تنگش بذاره عالی میشه. اون مدل تاپیک ها بیشتر مدنظرم بود. 

در کل با نظرتون موافقم. 

سلام سمیر؛ اسمت سمت اهواز و بچه های عرب استفاده می شه😄 اسم قشنگیه

در مورد تاپیکها، سمیر جان، خودمم که اوایل وارد سایت شدم برام جالب بود تبادل نظرها و گفتگوها. شرکت میکردم و فعال بودم. اما در طول زمان تاپیکهایی به تور آدم میخوره یا تاپیکی میزنی که کاربران در مورد مسئله ای نظرات بشدت متضاد دارن و بخصوص اگه مخالف عقاید خودت هم باشن. جوری میشه که متاسفانه حرمتها نگه داشته نمیشن و خیلی بی احترامی میشه. دل آدم میشکنه؛ شخصیت آدم خورد میشه چون وااااقعا کلام برنده تر از شمشیر میتونه باشه و بخصوص در فضای مجازی، آدم ها یک مصونیت برای خودشون متصور میشن و هر حرفی رو ممکنه بزنن چون به هر حال پشت گوشی و ناشناسن.

اینجاست که آدم تصمیم میگیره زیاد بحث نکنه و رد بشه، تاپیکهاشو قفل کنه و حتی سعی کنه کلا این سایت رو کنار بذاره مثل خودم. گاهی وقتها با خودم فکر میکنم اگه در این مدت یک کتاب میخوندم خییلی میتونست اطلاعاتم رو افزایش بدم اونم از یک منبع موثق تر تا اینکه وقتم رو اینجا سپری کنم چون به این نتیجه رسیدم مثل یک حالت اعتیاده  از این تاپیک به تاپیک دیگه رفتن و آدم سختشه یک مدت دور باشه و ۹۹ درصد مطالب هم بیفایده و وقت پر کردن هستن.

من نظرت درمورد اینکه با باز گذاشتن تاپیکها میشه تجربیات بیشتری رو استفاده کرد، کاملا قبول دارم ولی این موردی که برات نوشتم میخواستم این زاویه از سایت رو هم ببینی.

سلام سمیر؛ اسمت سمت اهواز و بچه های عرب استفاده می شه😄 اسم قشنگیه در مورد تاپیکها، سمیر جان، خودمم ...

سلام. چطورین؟؟؟ خوبین؟؟؟ 

ممنون از شما 🙏🌹

راستش بخواین کاملا حق با شماست. آره کاربرها حق دارن که اینکارو کنن، ولی میدونید گاهی، یه سری تاپیک ها هست که مثلا به تجربه منم میخوره، بعد میخوام بگم اینم خوبه، می‌بینم تاپیکشو قفل کرده. این آدمو دپ میکنه. 

اینجا، فضاش اعتیاد اوره، اون اوایل خیلی برام اینطور بود ولی میدونید، سایت جوری هست که تاپیک های خوب کم نداره، ساعتها میتونه آدم بشینه بخونه اونا رو ولی نگاه کن ببین چیا پربازدید شدن؟؟ 

مثلا سایت رو آپدیت کردن ولی خواسته کاربرا رو در نظر نگرفتن، این میشه که آدم ازش زده میشه و دنیای خودش رو با توجه به تاپیک های خوب ازش می‌سازه و کم کم از سایت دور میشه. 

__--

تاپیک قبل اینو نگاه کنید، درباره تایپ یه سری اکانت خاص، بعضی اکانت های خاص هستن که اینا به نظرم خیلی مشکوک هستن. به نینی یار هم گفتم، اون نظرشو گفت منم نظرمو گفتم ولی صبح امروز، یکی از همینا باز فعال شد، یه تاپیک. +18.از همونا اومد بالا و حالا من گفتم این اکانت ها مشکوک هستن، خلاصه هر کی یه چیز گفت و کاملا متوجه هستم که میگین آدما تو مجازی چطور رفتار میکنن و اینا، کاملا هم تو این 2 سال که بودم دیدم و هم میدونم. 

میدونید، الان آدم برای جواب گرفتن درست و حسابی، باید کاربر خوب و باسواد سایت رو بشناسه، از همون بپرسه وگرنه اصلا تاپیکت دیده نمیشه. اگرم 4 نفر کامنت بذارن. آدم که نمیدونه اونا جزو کدوم طبقه هستن؟ آخه بیشتر کاربرا، 17،18 هستن و نظرات هیجانی میدن و این کاملا مشخصه. من که اگه یه مورد خاص باشه، مستقیم سراغ اون کاربرا که نظراتشون پخته است میرم. 

____

در کل، خیلی خیلی ممنونم از نظر ارزشمندتون 🌹

خیلی خوشحال شدم