بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما دیشب رفتیم گرفتیم منتهی از فروشگاه نگیرید چون چن درصد تخفیف رو به سری محصول میدن که اصلا بدرد نمیخوره برید سوپرمارکت ها که کل اون مبلغ رو بهتون وسیله بدن و یه درصدی برمیدارن مثلا ما ۴نفر بودیم ۸۸۰خرید کردیم ۸هزار تومن برداشتن ربطی به یارانه نداره و تا اردیبهشت قراره واریز بشه و یه مهلتی داره فک کنم تا فردا وقت داره اگه خرید نکنید میسوزه دیشب صف بسته بودن تو مغازه
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
چه فروشگاهه ایی باید رفت؟ مخصوص نیست؟ والله ما دیشب رفتیم از این شهر تا اون سر شهر
جانبو و دیلی و کوروش نرید مثلا به ما گفت باید دو تومن خرید کنید تا ۸۸۰تخفیف بدن رفتیم سوپرمارکت محلمون هرچی خاستیم برداشتیم و کارت یارانه رو فقط دادیم واسه ماهم هنوز نریختن یارانه سی ام میریزن ولی اعتبار داشتیم
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست