2777
2789

سلام بچه ها یه پسریه ۲ ساله باهمیم

من چندباری گفتم بهش بیا با خودم ازدواج کن ولی گفته نه به هیچ وجه و همشم از کات کردن و زن گرفتن حرف میزنه بعدش ۳۵ میلیون وام میگیره میده بری دماغتو عمل کنی واقعا میگیرتت اخرسر یا چیز دیگس؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکار داری میگیرتت یا نه

پولو بگیر و برو دماغ تو عمل کن 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

اگه تو هدفت ازدواجه و اون هدفش دوستی موندنتون باهم بنظرم اشتباهه.

وقتی رک و راست بهت گفته ازدواج نه خواهشا خودت رو گول نزن خیلی پسر خوبیه که گولت نزده و صادقانه هدفشو بهت گفته.

درمورد پول عمل نظری ندارم چون من بودم هیچوقت قبول نمیکردم اون پول رو. شایدم من زیادی مغرورم تو این موارد.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قرار نیست با هر کس میری تو رابطه اون فرد بگیره تو رو 

دوست منم مثل شما پسره خرجش و میده ولی میگه من نمیتونم باهات زندگی کنم از نظر خیلی چیزا متفاوت هستبم ک فقط برا دوستی به درد هم میخوریم  

اگ شما نمی‌خوای اینجور باشی کات کن 

اگ ن ک بمون و لذتش و ببر 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
اگه تو هدفت ازدواجه و اون هدفش دوستی موندنتون باهم بنظرم اشتباهه. وقتی رک و راست بهت گفته ازدواج نه ...

خیلی سخته میدونی موقعی که دیگه وابسته شدی و کار از کار گذشته میگه نمیگیرمت 😥 دلیلشم اینه قبل از اون دوسپسر داشتم

خیلی سخته میدونی موقعی که دیگه وابسته شدی و کار از کار گذشته میگه نمیگیرمت 😥 دلیلشم اینه قبل از اون ...

کاش اولش راجب این چیزا حرف میزدین

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛