2777
2789
عنوان

کدوم رگمو بزنم صد در صد میمیرم؟

870 بازدید | 31 پست

خانما من 15سالم بود منو با دوز و کلک زن خودش کرد از نامزدی تا الان هم کتکم زد هم فحشم داد قبول کردم بخاطر بچم و آبروی پدرم 

شوهرم دو تا سیم کارت یکی ایرانسل یکی همراه اول 

شب یلدا فهمیدم بهم خیانت میکنه پیاماشو دیدم الکی گف دوستم نادره دستش گذاشت رو قرآن گف بجون بچم بجون مادرم من نیستم قبول کردم 

ب گفته ی نی نی سایتا ک دستشون درد نکنه رفتم ایرانسل من و نصب کردم دیدم بهش هم زنگ زده هم اس داده، بازم گفتم گف پول قرعه رو نادر ریخت ب حسابش شماره اونو ج نمیده با شماره من بهش اس داده گف اگ بهم اعتماد نداری بمون بهش گفتم والا من نمیخوامت بخاطر بچم باهات میسوزم و میسازم،بعد اون دیگ با شمارش بهش زنگ نمیزد 

، دیشب یه نینی سایتی گفته بود از همراه من میشه پرینت گرف رفتم همراه منو نصب کردم شوهرم گوشیش و خونه جا گذاشته بود رفتم ریزمکالماتشو چک کردم دیدم بعد اینکه اونیکی رو فهمیدم بااین شمارش باهاش در ارتباط بوده میگم بهش میگه من اون عجوزه رو میخام چیکار نمیتونی بمونی برو پی زندگیت من تو رو میخام چیکار، منم بهش گفتم هزار بار نمیشه گف منم تو رو نمیخام بخاطر بچم باهات میسازم و میسوزم 

از خدا فقط مرگمو میــــــــــــــخام، خدایا ب حق فاطمه زهرا منو بکش 

چجوری خودمو بکشم ک صد درصدش ب مرگ ختم بشه

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خودتو بکشی...به بچت رحم کن

جدا شو راه عاقلانه و صحیح

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچت بعد از تو باکیه ،؟؟ نکن عذاب خودتو بیشتر نکن

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

عزیزم خب مگه نمیگی بچه داری ، خدایی نکرده بمیری اون بچه چی میشه ، فقط خودتو دشمن شاد می‌کن اونطوری

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

بخاطر یه آدمی ک درحقت نامردی کرده میخوای جون خودتو بگیری؟

بهتر نیست جونتو برداری و دنبال آرامش روحت بری؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچت بی مادر بزرگ بشه

پسفردا خجالت بکشه که مادرش اینقدر ضعیف بوده که خودکشی کرده

خودشم اعتماد به نفس نداشته باشه

خیلی اذیتت میکنه جدا شو خودکشی راهش نیست

فقط خودت اسیب نمیبینی ۴ نفر ادمم دورت داغون میشن