2777
2789
عنوان

خیانت خواهرم به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 70 پست
وا مگه میشه آجی شه

میگه یه هفته پیش .. هر چقدرم بگه تاثیری نداره تو زندگی اون زن نیس 

اون ول نمیکنه فقط از این ب بعد بیشتر مراقب میشه

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهدیدش کن فقط جدی باش بگو ک لوش میدی بزا یکم بترسه متاسفانه کسی ک یه بار این راهو میره دیگ براش عادی میشه میتونه بار دومم انجام بده ولی شما تلاشتو بکن اگ خدایی نکرده خانواده بفهمن اسم تو هم این وسط بد میشه میگن خواهرشی دیگ زبونم لال مث اونی

من تو خونوادم همچین حرفایی زیاد میشنوم...

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
زندگی خودش ب خودش مربوطه نمیتونی کاری کنی 

چجوری زندگی خودشه به خودش مربوطه؟اگر کسی پشت سر بهش گفت ج.نده خواهرش میتونه بگه به من چه زندگیه خودشه؟؟؟

یااگر کسی بزنش باید بگه به من چه؟؟؟

این به من چه گفتنا مالِ ادمای بی خانواده اس که کسیو ندارن،نه کسی که خانواده داره و خانواده اش قراره توی جامعه با رسوایی زندگی کنن.

دنیا انقدراهم هردمبیل نیست

خدایا شکرت

چرا بالای ۳۰ سال داره نمیدونم چی بگم دیگه خیلی حرف زدن بهش انگار نه انگار

مث اعتیاده دیگه

دیدی میگن معتاد خودش باید بخاد وگرنه نمیتونه ترک کنه اینم همونه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

طرف میدونه خواهرت متاهله؟ 

اگه آره به خواهرت بگو این کارا جز بی آبرویی و ننگ چیزی براش نداره این آقا فقط دنبال هوسشه که با  خانم متاهل بهتر میتونه بهش برسه و بعد اون میره سراغ زندگیش 

در بهترین شرایط خواهرت می‌مونه با عذاب وجدان و وابستگی کاذب 

و در حالت بد بی آبرویی طلاق و حتی اتفاقات خدای ناکرده بدتر

بهش بگو مردای هوس باز از پشه ماده هم نمیگذرن با چند کلام حرف محبت آمیز طرف خام نشه

زن باید نجابت خودشو داشته باشه

متاسفانه نمیدونم مشکل کجاست که متاهلامون به روابط کثیف رو میارن شاید جنبه گوشی ندارن:) 

بعضیا سادگیشونم از رو زرنگیه'اعتماد نکن!

خواهر من ماه اول عقد با خواستگار قبلیش در ارتباط بود با گوشی نوکیا پانزده سال قبل من فهمیدم به مادرم گفتم با اون یکی خواهرم سه تایی تا میخورد زدیمش نمیتونست نفس بکشه الان پسراش 12و 2 سالشونه همیشه میگه مرسی بابت کتک هاتون آدم شدم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خب چرا اینکارو کردی؟مگه شوهرتو دوست نداشتی یا از ابروت نترسیدی؟؟؟

اتفاقن شوهرمو دوست داشتم و دارم آبرو برام مهمه ولی ی هفته گذشته بود از نامزدیمون ب نیم ساعت نکشید کلا چتو تموم کردم خطو عوض کردم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من اوایل نامزدی بود هنوز ی ماه نگذشته بود با یکی از فامیلای پسرمون چت کردم(حالا قبل ازدواجم فقط در ح ...

اینا که عیب نداره،منم با پسر عمه ی شوهرم چت میکردم میگفت برام زن پیدا کن😂

خدایا شکرت

اینا که عیب نداره،منم با پسر عمه ی شوهرم چت میکردم میگفت برام زن پیدا کن😂

این دورتر بود نوه دخترعموی پدرم بود (چندین سال عاشق دل خسته ام بود)

خواهر من ماه اول عقد با خواستگار قبلیش در ارتباط بود با گوشی نوکیا پانزده سال قبل من فهمیدم به مادرم ...

😂😂😂😂 بیچاره گناه داشته،مطمئن باش شماهم نمیزدین خودش ادم بود،چون کسی که هرزه اس با کتک درست نمیشه

خدایا شکرت