2777
2789
عنوان

خیانت خواهرم به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 1559 بازدید | 70 پست
تهدید کردم فایده نداره مجبورم ب خانوادم بگم تا بدتر از این ابرو ریزی نشده

اره همین کارو بکن

اگ متاهل هستی بعدا خدایی نکرده کاراش لو بره شوهرت سرت بکوبه دیدم ک میگم هرچقدررر خودت تمیز و باوقار باشی بازم میگن هم خونشی...خطایی ازت سربزنه میگن خواهر همونی بیشتر ازین انتظار نمیره

ایشالا خدا خودش همه چیو درس کنه

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
ظاهرش چطوره اعتفاداتش چطوریه بچه داره شوهرش چطوره رابطه ش باهاش

اصلا کلا تغییر کرده.قبلا خیلی ساده بود.الان تیپش  همه چیز ش تغییر کرده..بهش گفتم رابطت مگه چطوره مگه راضی نیستی میگه نه راضیم هیج مشکلی ندارم

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استاتر شماره دوس پسرشو پیدا کن  زنگ بزن تهدید کن ک ابروشو میبری ب شوهر خاهرت میگی ازش شکایت میک ...

گفتم همه اینکارو کردم اما فایده نداشته مجبورم ب خانوادم بگم

اللهم عجل لولیک الفرج
😂😂😂😂 بیچاره گناه داشته،مطمئن باش شماهم نمیزدین خودش ادم بود،چون کسی که هرزه اس با کتک درست نمیشه

🤣🤣🤣🤣اخه گفتیم ترک کنه و تکرار نکنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نمیدونم چرا خندم گرفت 😁توضیحت باحال بود مرسی بخاطر کتکاتون 

همیشه لبتون خندون اخه چاره ای نداشتیم قبل عقد پسره میگفت فرار کنیم گفتیم اگه بدرد بخور بود و موقعیت خوبی داشت موافقت میکردیم چکاریه فرار. خدا یماه نشده بود  دامادتون رو فرستاد باز سر وکله اون اقا پیدا شد اشکال نداره بیا  فرار کنیم تو لایق شوهرت نیستی منم شنیدم و اطلاع رسانی کردم و طی همکاری های گسترده طوری زدیمش دیگه آدم شد گوشیشم شکستیم و...  

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اتفاقن شوهرمو دوست داشتم و دارم آبرو برام مهمه ولی ی هفته گذشته بود از نامزدیمون ب نیم ساعت نکشید کل ...

پس چرا چت کردی؟اگه شوهرت میفهمید داغون میشد

منم خیانت دیدم و همون لحظه تو دلم مرد خدامیدونه چیکاکشیدم

پس چرا چت کردی؟اگه شوهرت میفهمید داغون میشد منم خیانت دیدم و همون لحظه تو دلم مرد خدامیدونه چیکاکشی ...

بچگی کردم تازه نامزد کرده بودم نمیدونستم چخبره 

نمیخاستمم کنم ولی خب وسوسه شدم ب هرحال آدمیزاد اشتباه میکنه مهم اینه ک تکرار نکنه واسش درس عبرت بشه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اصلا کلا تغییر کرده.قبلا خیلی ساده بود.الان تیپش  همه چیز ش تغییر کرده..بهش گفتم رابطت مگه چطور ...

خوشی زده زیر دلش

بهش بگو خدا خدایی نکرده با بیماری  امتحانت میکنه ها

اونوقت از بیقراری و نگرانی دیگه وقت نمیکنی از سر راز و نیاز بلند بشیا

کاری نکن دامن تو و مارو بگیره حرکتت