2777
2789

پسرم 15 سالشه خیلی جوش میزنه، دکتر روآکوتان نوشته پیدا نمیشه، ایرانی اش هم خیلی موثر نیست،خودم با اسپیرونولاکتون جوشهام کنترل شد، شما تا حالا شنیدیدبرای جوش پسر بچه ها هم موتر واقع بشه اسپیرونولاکتون +

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد پانژل بگیرید قیمت زیادی هم نداره هفته ی قبل خریدم ۱۳۵ هزار تومن برای پسر من اب روی اتیش بود اینجا بعضی کاربرها گفتن فارمالاین هم خیلی تاثیر داره اما خودم امتحان نکردم 

فکر کنم اسپیرو لاکتون به دلیل داشتن هورمونهای زنانه خوب نیست حتی شنیدم خانم ها وقتی مصرف میکنن سایز سینه شون تغییر میکنه در مورد اقایون که دیگه احتمالا بدتر هم باشه لطفا بدون تحقیق و پرسیدن از متخصص این دارو رو به پسرتون ندید 

پماد پانژل بگیرید قیمت زیادی هم نداره هفته ی قبل خریدم ۱۳۵ هزار تومن برای پسر من اب روی اتیش بود این ...

جوش های خیلی بد و چرکی ای میزنه، مخصوصا پشتش، همه شون چال شدن، در حد دمله، حتتتما باید با قزص خوراکی کنترل بشه، پماد موثر واقع نمیشه 

جوش های خیلی بد و چرکی ای میزنه، مخصوصا پشتش، همه شون چال شدن، در حد دمله، حتتتما باید با قزص خوراکی ...

حالا شما این رو هم امتحان کنید در کنار داروهای خوراکی امیدوارم جواب بگیرید کپسول کلیندا مایسین امتحان کردید 

دختر همسایه ی ما انگار یه جوش  بود که دست و پا هم  داشت فقط عاقل بود دست نمیزد به جوشها مادرشون گفتن هر روز صبح ناشتا بهش خاکشیری که شب قبل تو عرق کاسنی و شاه تره خیس کردم رو دادم انقدر پوستش صاف شده فقط یکم صبر و حوصله میخواد که پسر بچه ها بی حوصله تر از دخترها هستن امیدوارم زودتر مشکل پسرتون خوب بشه پوستش برق بزنه 

منم مثل شمام دلم خونه از دست جوش استرس کنکور هم داره گاهی ناخوداگاه میفته به جون صورتش سرش رو که از رو کتاب تست یا ورقه ی ازمون بلند میکنه شبیه لبو شده از بس کنده صورتشو 

حالا شما این رو هم امتحان کنید در کنار داروهای خوراکی امیدوارم جواب بگیرید کپسول کلیندا مایسین امتحا ...

آخی انشالله مشکل پسر شما هم خب بشه، ممنونم عزیزم از رهنمایی تون، فقط نمیدونم قرص روآکوتان خارجی تو داروخانه 13 آبان یافت میشه برم بگیرم؟ 

آخی انشالله مشکل پسر شما هم خب بشه، ممنونم عزیزم از رهنمایی تون، فقط نمیدونم قرص روآکوتان خارجی تو د ...

اگر دکتر نوشته و میتونید تهیه کنید بگیرید راستش هم قیمتش بالا هست  وسط دوره ی درمان هم بخوایم ول کنیم انگار نه انگار این همه قرص خوردیم هزینه کردیم هم عوارضش نسبتا زیاده من ایرانیش رو پرسیدم گفتن ورقی ۱۰۰ تومن خارجیش شنیدم خیلی بیشتره شما میدونید قیمت خارجیش چنده ؟