امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان میبینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده، محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
داییم که جوون فوت شد اومد تو خواب اقوام گفت حاج آقا نخودکی خیلی کمکم کرد واگرنه اینجا خیلی سخت بود از زنش پرسیدن قضیه چیه گفت تا میرفتیم مشهد زیارت میگفت بریم سر قبر حاج آقا نخودکی فاتحه بخونیم
به نظرم یه یس به نیتشون بخون یکی هم گرو نگه دار بعد حاجت گرفتنت بخون ان شاءالله حاجت میگیری
داییم که جوون فوت شد اومد تو خواب اقوام گفت حاج آقا نخودکی خیلی کمکم کرد واگرنه اینجا خیلی سخت بود ا ...
مممنونم عزیزم