2777
2789

من عزت نفسم پایینه و دارم روخودم کارمیکنم

فکر میکنم بقیه ازهمه نظرخوبن و من نقاط ضعف دارم

(البتع این آگاهیو دارم که اشتباه فکر میکنم)

الان میخام خصوصیات خوب و بدتون روبنویسید تا بیشتر متقاعد شم که هرکسی نقاط قوت و ضعفی داره

من خودم دلسوز و مهربانم نجیب و آبرومندم سعی درقضاوت نکردن دیگران دارم  به دل نشکستن و حق الناس اهمیت زیادی میدم خنده رو هستم

خصوصیات منفیم اینه که تنبل و تاحدودی شلخته هستم

بیشتر وقتا ازحقم دفاع نمیکنم بیش ازحد ساکت و آرومم 

کینه ای و لجباز  و زود رنجم  یجاهایی خساست دارم توکارهام پشتکارندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

+:خیلی مهربون.ازخود گذشته.کسیو قضاوت نمیکنم

_:ازخودم دفاع نمیکنم.ازخودم خیلی مییییییگذرم.کمی لجباز

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
ممنون از نظرتون😍

خواهش گلمممممم

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
نه منم مث توام عزت نفس پایینی دارم  

همه ،ویژگی های مثبت ومنفی دارن توبعضیابیشتره توبعضیاکمتر.

کتاب نیمه تاریک وجودو بخون

باید ویژگی های منفیمونو بپذیریم و دوست داشته باشیم باهاشون جنگ و مقاومت نکنیم و  موهبت  هاشونو پیداکنیم

مثلا کسی که کم حرف و آرومه  موهبتش اینه که رازنگهداره،یجاهایی باسکوتش از جدل و دعوا جلوگیری‌میکنه  زیادچیزی ازخودش بروز نمیده و باعث میشه کسی بهش بی احترامی نکنه

یاکسی که تنبله ، باخیال راحت تر زندگیشو میکنه یعنی بجای اینکه همش دغدغه تمیزکاریو داشته باشه  به چیزای مهمتری اهمیت میده وتره خردمیکنه  واگر مثلا یه روزحال و حوصله انجام کاریو نداشت هی حس بدی نداره که وای کمدمو باید تمیز کنم وای ظرفامو نشستم هنوز.... باخیال راحت استراحتشو میکنه سروقت مناسب کاراشو انجام میده

همه ،ویژکی های مثبت ومنفی دارن توبعضیابیشتره توبعضیاکمتر. کتاب نیمه تاریک وجودو بخون باید ویژگی ها ...

تو اینکارو انجام دادی روت تاثیر داشته؟من ادم کم حرفیم بزرگترین بدیم از نظر خودم اینه خیلی بدم میاد 

....✨️

تو اینکارو انجام دادی روت تاثیر داشته؟من ادم کم حرفیم بزرگترین بدیم از نظر خودم اینه خیلی بدم میاد&n ...

تازه یکی دوروزه دارم روخودم کارمیکنم  تاثیر آنچنانی ندیدم ولی کمی حسم ب خودم بهترشدم باید ادامه بدم ببین ما چندسال باحس بد زندگی کردیم یه شبه تغییر نمیکنیم باید تکرار و تمرین کنیم

یه کانال تو تلگرامه راجب عزت نفس، رایگانه دورش  یسری تمریناداره

میخای لینکشو بهت بدم