2777
2789
عنوان

نظر شما چیه؟ خواستگار

319 بازدید | 48 پست

سلام خانوما،خواستگارم از لحاظ اخلاقی و اعتقادی خوبه،شغلشم مکانیک و از لحاظ مالیم اوکیه، تو این چند جلسه ک حرف زدیم حرفاش خیلی ب دلم نشست،ایشونم هم خودشون گفتن هم اینک مشخصه ب من علاقمند شدن.تا الان ی جلسه مشاورم رفتیم.

فقط دو تا موضوع دو دلم کرده،یکی تفاوت سنیمون ایشون ۹ سال از من بزرگتره،یکی دیگم تحصیلاتشون،خب من الان دانشجوام ولی ایشون دیپلم دارن و قصد و شرایط ادامه تحصیل رو اصلا ندارن

علمدار کمیل❤️

مهم فهم و شعور‌و فرهنگه بنظرم تحصیل خیلی روی اینا تاثیرنداره انقد دکتر بی فرهنگ و بی ادب دیدم ک‌نگو

الان لیسانسه ها کجارو گرفتن ک ب این بدبخت گیر‌کردی بخاطر دیپلم

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان فاصله سنی ازدواج خیلی زیاد شده داداشای منم با خانم هاشون 10 سال فاصله دارن 

کلا. فامیلامون همه اینطورن 9 سال 10 سال

بعدشم. درسته درس خوبه اما هر کی شعور داشته باشه بهتره

وقتی درسش به درد کارش نمیخوره برای چی بره لیسانس بگیره بیخودی

مهم درامده که داره

تحصیلاتش ک اصلا مسئله مهمی نیست 

شغل مکانیکی یه هنره یه مرد میتونه یادرس بخونه یا یه هین هنری یاد بگیره یه فوق لیسانس ک هنو هیچ شغل و درآمدی نداره بهتره ینی؟ 

اما اهتلاف سنیتون بنظرم زیاده

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عزیزم منم با شوهرم ۱۰ سال فرق داشتیم من لیسانس اون دیپلم ولی زندگی عاشقانه و آرامشی که باهاش داشتم هیچ وقت یادم نمیره بستگی به طرز رفتار و فکر و اخلاق طرف داره خیلی ها دکترا دارن ولی اندازه چی حالیشون نیست و بر عکس ملامت فقط دانشگاه نباشه به نظرم ببن خودش چه مدلیه

مهم فهم و شعور‌و فرهنگه بنظرم تحصیل خیلی روی اینا تاثیرنداره انقد دکتر بی فرهنگ و بی ادب دیدم ک‌نگو ...

ن واسه این چیزا نگفتم،ب خاطر این میگم یوقت بعد اجازه ندن،و الا حرف شما ک صد در صد درسته

علمدار کمیل❤️

تفاوت سنی رو که دیگه کاریش نمیشه کرد

ولی واسه ادامه تحصیل میتونی بهش بگی که جزء یکی از ملاک هاته

اگه واقعا دوستت داشته باشه ادامه تحصیل در کنار ادامه شغل کار سختیه نیست و میتونی یه فوق دیپلم یا لیسانس آز پیام نور یا آزاد بخونه

درخواست قبول نمیکنم قبلش موضوع درخواست رو بهم بگید