2777
2789

من حق طلاق رسمی دارم 

۱۱-۱۲ روز‌پیش دادخواست طلاق دادم 

امروز صبح رسیدگی شورامون بود 

پرونده رو فرستادن دادگاه 

چقدر طول میکشه؟ 

کسی شرایط مشابه داشته؟ میشه راهنمایی کنید؟ 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

قبلا خیلی زود حل میشد ، جدیدا سختگیری بیشتر شده، یه چند ماهی طول کشید واسه دخترداییم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون هم حق طلاق داشت؟

بله ، کلا دو سه جلسه دادگاه داری ولی فاصله زیاد بینش میندازن به امید این که یکی منصرف شد شاید

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
لعنت بهشون انصراف چی اخه

میخوان آمار طلاق بیارن پایین خیر سرشون