2777
2789
عنوان

نامنظم شدن دوره پریود

2439 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من یه مشکلی دارم نمیدونم به خاطرش برم دکتر یا نه

من تا 4 ماه پیش پریودی های خیلی خیلی منظم داشتم هر 28 روز راس ساعت میشد

اما توی این 4 ماه بهم ریخته حدودا شده هر 32 روز

من خیلی ناراحتم که تنظیمش بهم ریخته

6 ماه پیش سونو چکاب دادم همه چیز خوب بود

اما میترسم یعنی مشکل دار شدم? 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی همچین مشکلیو داری باسد سونو و آزمایش هورمونی بدی خوب سونو که مشکلی نبوده ازمایشم بده مشکلی نبود بعضی وقتا تنظیم قاعدگی بهم میخوره بخاطر استرس و آب و هوا  و کم خونی ..جای نگرانی نیست .

عزیزم وقتی همچین مشکلیو داری باسد سونو و آزمایش هورمونی بدی خوب سونو که مشکلی نبوده ازمایشم بده مشکل ...

مرسی حتما ازمایشم میدم

قبل این مشکلم ازمایش و سونو دادم چکاب خوب بودم

یعنی ممکنه توی 4 ماه مشکل دار شده باشم؟ 

مرسی حتما ازمایشم میدم قبل این مشکلم ازمایش و سونو دادم چکاب خوب بودم یعنی ممکنه توی 4 ماه مشکل دا ...

اره اول به نظرم برو آزمایش هورمون بده اون خیلی مهمه بعد دوباره یه چکاپ برو برای تخمدانا .

نه عزیزم طبیعیه میگم توی اون تایم.شرایط جوی ، جابجایی ، ورزش ، تغذیه وضعیت خوابتون و.... به همه ی ای ...

درسته البته توی این 4 ماه 5 کیلو چاقتر شدم نمیدونم تاثیر داره یان 

خیلی لاغر بودم قبلش