2777
2789

حالم از خودم بهم میخوره

بیست سالمه گوش ب فرمان مامانمم.باید بچه مردم میشد دخترشون.تا الان هم هرجور دلش می‌خواست می‌گشت با هرکی دلش می‌خواست حرف می‌زد و هر جور خلافی می‌کرد.من اسکلم.به خاطر اینکه بابام با اخم نگام نکنه قید لباسایی که دوسشون دارمو میزنم.به خاطر اینکه مامان خانمم ناراحت نباشه قید کارایی که دوست دارمو میزنم آخرشم بازم چوب دوسر ع.ن.م 

دیگه خسته شدم چقد من به حرفشون باشم هروقت موفق باشم تاج سرشونم هر وقت یکم عقب بمونم بی عرضه و بی اراده ام.

انگار من ادامه زندگی اونا عم.آرزوهایی که برای خودشون برآورده نشده رو به اسم صلاح و دوست داشتنم تنم میکنن منم مثل گوسفند فقط نگا میکنممممم.خسته شدم بسه دیگهههه.

مثل پیرزنان لباس میپوشم بذار بابام خوشش بیاد

مثل دخترای زمان قاجار تا حالا با هیچ پسری حرف نزدم بذار مامانم خوشش بیاد

رشته تحصیلی چیری که اونا دوست دارن

طرز حرف زدن جوری که اونا دوست دادن

طرز رفتار کردن جوری که اونا دوست دارن

دانشگاهی و رشته ای که توش تحصیل میکنی چیزی که اونا دوست دارن

بابا من دیگههههه نمییییکشمممممممممم

بسهههههههه

انقد اینجوری همه چیو انداختن گردنم اصلا قدرت تصمیم گیری ندارم

من نمیگم اینکارا بدهه ولی من دوست دارم خودم باشم.دوست دارم مثل هم سن هام بگردم و رفتار کنم.دوست دارم زندگیمو خودم مدیریت کنم چرا با زندگیم اینطوری میکنینننن

شهریور ۴۰۳ میام خوشحالی رتبه سه رقمیمو باهم جشن میگیریم😃

هنوز کامل نشدی عزیزم اونا در موردت ی چیزایی میدونن

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد حرف زدن با پسرا حق با اونا هست

اما لباس پوشیدن و گردش و تفریح و توی اجتماع بودن حق با تو عزیزم.

کم کم خودت رو از زیر سلطشون بیار بیرون اما درست.

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️
هنوز کامل نشدی عزیزم اونا در موردت ی چیزایی میدونن

چرا کامل نشدن دوست عزیز

شما بگو

من هدفم از این حرفا این نیست که الان بذارن برم با پسرا دوست بشم.نه به خدااااا.ولی فقط یکم ببین یکم افسار زندگیمو بدن دست خودم.

احساس کنم زندگی منه.من انگار عروسک ی نمایشنامه که کارگردانش مامان و بابامن.

چرا کامل نشدن دوست عزیز شما بگو من هدفم از این حرفا این نیست که الان بذارن برم با پسرا دوست بشم.نه ...

با مثال برات توضیح میدم

جوجه طوطی توی جنگل روی درخت زندگی میکنه و هر بار میخاد ک بپره چون فکر میکنم میتونه پرواز کنه با اعتماد کامل

اما اون پدرو مادرشه ک میدونه هنوووز زمان پرواز جوجه نرسیده ب وقتش خودشون ب پرواز درمیارن جوجشونو

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

تو لباس پوشیدن و ظاهر میتونی محترمانه قانعشون کنی عزیزم ولی در ارتباط با پسرا و این حرفا به خاطر خود ...

خب همونم آخه نمیذاره که الان درد من پسر نیست

درد من زندگیه آیه که ۲۰ سالش تو دست ایتا گذشته

مگه من چقد زندم که اینطوری هدر شه عمرم  با حسرت و افسوس

ایشالا که جوونمرگ بشم اگه نشدم الان ۴۰ درصد زندگیمو به میل اونا پیش بردم یه ۶۰ درصد هم بدن به خودم

منم مثل توعم، یواش یواش تغییر رو شروع کن تا مشکوک و حساس نشن

به کوچکترین تغییری فورا مشکوک و حساس میشن

به خدا دیگه به اینجام رسیده

من ۲۰ سالمه ولی اندازه به آدم ۲۰۰ساله از لحاظ روحی فرسوده ام😭😭😭

با مثال برات توضیح میدم جوجه طوطی توی جنگل روی درخت زندگی میکنه و هر بار میخاد ک بپره چون فکر میکنم ...

عزیز دلم من ۲۰ سالمه

خیلی از همسن های من حتی بچه هم دارن.تو همین سایت دیدم

منم الان مشکلم ارتباط با جنس مخالف نیست

من مشکلم فشار شدیدی که پدرومادر دارن اعمال میکنن روی من اعمال میکنن از همون بچگیم

منو جوری تربیت کردن که همیشه اخم دارم.چون دلشون نمی‌خواسته پسرا بیان باهام حرف بزنن از همون بچگی.

شما حرفای منو زندگی نکردی اینکه حتی وقتی پیش دوستات حالت خیلی خوشه هم اخمو باشی

اینکه اخلاقت مزخرف باشه و حتی خودتم اذیت شی ولی پدرومادر دوست داشته باشن

من خستم از این زندگی ای که برای من ساختن

از این همه تظاهر به چیزی که نیستم هستم بعضی وقتا تو جمع ها مامانم از طرف من ی چیزی میگه بعد نگا میکنه تو صورتم میگه مگه نه عزیزم.دلم میخواااد جیغغغغغ بزنم بگم نهههههه

این من نیستم من اینطوری نمیخوام ولی فقط لبخند میزنم میگم آرههه🥹🥹

عزیز دلم من ۲۰ سالمه خیلی از همسن های من حتی بچه هم دارن.تو همین سایت دیدم منم الان مشکلم ارتباط ب ...

منم کلی گفتم لابد پدرو مادرت درونت دیدن ک کمی بیشتر حواسشون بهت باشه

با این حرفت کبریت زدی به من🫠

نه این حرفو نزن خود من تا ۲۵سالگی کنترل میشدم😂😂