2777
2789

لطفآ لطفآ برای کاربران

@آرزوی_آزادی_2  

@نخودسیاه  

@zizigoolootabeta  

@جان_و_جهانم  

@دردونمه  ‍ ویژه دعا کنیدیه صلوات 😚 ممنونم

1به نیت رفع موانع ظهوروظهور سلامتی آقا

2 به نیابت از امام زمان هدیه به مادرمون فاطمه زهرا

3به نیابت از همه افراد تاپیک هدیه به ارباب علمدار واقا اباعبدالله

4شفاعت همه مون توسط اقا ابالفظل دربرزخ

5حاجتروایی تک تک افراد تاپیک

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زهرا بدهکاریامونو بدیم صاحبخونه شیم ماشین بخریم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

خیلی ممنون مهربونم ،خیلی خوشحالم کردی ،که تک کردی ،.انشالله خدا دستاتو بگیره 

حالم اصلا خوش نیست   

التماس دعا .اسمم مریم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

فاطمه هستم برای پدر و مادرم دعا کن همیشه سلامت باشن درد و بیماری ازشون دور باشه 

خیر ببینی عزیزم

نی نی یار عزیز کاربری قبلی منو خودت حذف کن عزیزم چجوری بهت پیام بدم آخه نمیدونم😔@نی-نی-یار-پنج

سلام عزیز ِ مهربونم ✨😘

به نیتت ۱۴ سوره حمد میخونم ✨❤

التماس دعا برای خودم ( عاطفه ) و دوست مهربونم مریم خانم @queenمریم  و دخترش مهسا و همسرش آقا امیر 

التماس دعا برای سلامتی پدر ناهید جان @تو_عشق_منی  

التماس دعای ویژه برای شفای مادر ایشون @کهکشان2020  اسم مادر بررگوارش آذر خانم هست

التماس دعا برای موفقیت ایشون @آرزوهام3  

التماس دعا برای سلامتی ایشون @نخودسیاه  

ان شاءالله همگی حاجت روا و عاقبت به خیر بشید 

التماس دعا

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

سلام خیلی ممنونم که ویژه یادم کردید امیدوارم خداوند خودش حاجات همه ما رو زودی خیلی عالی روا به خیر کنه آمین یا ارحم الراحمین❤😍🤲

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)