2777
2789

🤔🤔

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش گفتم سلام گفت سلام عزیزم، بعد من خب خجالت کشیدم و خودم ب آون راه زدم، گفتم یک کیلو جو میخوام گفت چشم... تا اینکه گذاشت رو ترازو که بکشه کارت دادم حساب کنه ازم پرسید دانشجویی؟ گفتم آره گفت دانشجوی همین شهر؟! 

بعدش گفتم سلام گفت سلام عزیزم، بعد من خب خجالت کشیدم و خودم ب آون راه زدم، گفتم یک کیلو جو میخوام گف ...

بی خود کرد گفت عزیزم هیچی بهش نگفتی؟؟؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

گفتم بله.. خواستم جو از ترازو بردارم یهو دستم گرفت با انگشتش ماساژ داد... بخدا شوکه شده بودم اصلا انتظارش نداشتم منم جو رو ول کردم رو میزش و دستش عقب کشید بعد از رو میز برداشتم و رفتم بیرون.... خیلی گریه کردم نمیدونستم چیکار کنم نمیدونم به خانوادم بگم نگم

واقعا چی میتونستم بگم خانوادم جوری تربیتم کردن ک عزت نفس ندارم نمیتونم از حقم دفاع کنم

یاد بگیر مثل من باش حقتو بگیر نذار بهت زور بگن چند سالته

20 سالمه... کاشکی میتونستم برم بهشون بگم آخه اینجوری با خودش فکر میکنه حتما منم خوشم اومده ک سکوت کر ...

درخواست بده بهت یه داستان تعریف کنم متوجه بشی چیکار کنی