2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ هفته مونده ب موعد . با علائمی ک هرروز بیشتر از دیروز خودشو نشون میداد . مث درد سینه زیر شکم کم اشتهایی و بد خلقی . بیبی زدم مثبت شد . ۳ روز بعدش رفتم ازمایش بتا دادم و دیدم بعللللههههه خبریه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بارداری اولم یه سال تو اقدام بودم نمیشد دکترم رفتم.بعد تصمیم گرفتم برم جای متخصص نازایی رفتم برام آزمایش تخصصی نوشت گفت ۳و۷پریودی برو آزمایش. منتظربودم پری شم دوروز بعد موعدم بعد نماز صبح یه بی بی داشت زدم دیدم دوتا خط افتاده روز اول عید

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
۱ هفته مونده ب موعد . با علائمی ک هرروز بیشتر از دیروز خودشو نشون میداد . مث درد سینه زیر شکم کم اشت ...

عزیزم منم روز ۱۱سیکل علایم تخمک گذاری داشتم اقدام کردم بعد یه هفته حالت تهوع گرفتم سه چهار حالم بد بود بعد خوب شدم ولی تخمدونام زیرشکمم هنوز تیر میکشه سینه هام یه درد کمی داره که قبلا نداشتم چهار روز به موعدم مونده پریروز تست گذاشتم منفی بود به نظرت امیدی به بارداری نداشته‌ باشم

من سر دخترم دو روز بعد از اینکه پریود نشدم زدم هاله انداخت رفتم آزمایش مثبت شد

الان سه روز مونده به موعدم دوتا بی بی زدم هر دو هاله انداخته نمی‌دونم باردارم یا نه

عزیزم منم روز ۱۱سیکل علایم تخمک گذاری داشتم اقدام کردم بعد یه هفته حالت تهوع گرفتم سه چهار حالم بد ب ...

صبر کن تا روز موعدت . بیبی بزن اگ نشدی تا ۴ یا ۵ روز بعدش برو ازمایش بده ان شالله ک هستی . گاهی وقتا لقاح دیر انجام میشه با بیبی مشخص نمیشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

عزیزم منم روز ۱۱سیکل علایم تخمک گذاری داشتم اقدام کردم بعد یه هفته حالت تهوع گرفتم سه چهار حالم بد ب ...

عزیزان من یه هفته مونده به موعدم حالت تهوع خفیف دارم خییییلی گشنم میشه هیچوقت آش نمیخوردم الان همش دلم آش میخاد عاشق چیزای ترشمممم و ترش میکنم و معدم سوزش داره به شدت بد خلق شدم ولی دل درد و سینه درد و ترشح اصلااا ندارم

صبر کن تا روز موعدت . بیبی بزن اگ نشدی تا ۴ یا ۵ روز بعدش برو ازمایش بده ان شالله ک هستی . گاهی وقتا ...

آخه علایم حاملگی اولمو دارم تخمک گذاری هم زود اتفاق افتاد موندم سردوراهی شما چه مارک بی بی چکی استفاده کردین یادتوته؟