2777
2789

درسته خدا گفته به پدرمادرتون بی احترامی نکنید ولی بچهام حق دارن کردن پدرمادر. اینکه بینشون فرق ندارن و به یک اندازه محبت و حمایت کنن... شوهرم با خانوادش دعوا و قهر کرده وقتی ما ازدواج کردیم اصلا کمک نکردن حتی کادوی عقدو ما خریدیم که اونا اعلام کنن از زیرصفر شروع کردیم و تو همه مشکلات تنها بودیم. حالا برادرشوهرم زن گرفته از خونه و ماشین و طلا جهیزیه گرفته تا چلگی و عیدی و عروسی پرهزینه. همشو ازجیبشون میدن. خب مگه ما بچشون نبودیم؟ منم نمیخوام شوهرم باهاشون قهر باشه ازخدا میترسم ولی واقعا بهش حق میدم. همین الانم که واسه اون اینکارا رو میکنن بچه من بدنیا اومد ی پتو از کمد آوردن واسه دیدنش... یا به ما بدهی دارن نمیدن واسه اون چندبرابر خرج میکنن

کارهاشون حقیقتا  منصفانه نیست

اون موقع خونه اضافه داشت به ما نداد بشینیم رفتیم مستاجری خونشو خالی نگه داشت. ولی الان راحت در اختیار اونا گذاشته. میخواستم وام بردارم ضامن من نمیشد. حالا هم ضامن اونا میشه هم قسطاشونو میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم در شرایط مشابهی هستم ولی نه به این شدت . دائم خدا رو بهش یاداوری میکنم و میگم در حدی که پدرت و مادرت هست احترامو نگه دار ولی یه جاهایی روابطو کم کرده خودش که بهش حق میدم چون دلش واقعا شکسته 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اون موقع خونه اضافه داشت به ما نداد بشینیم رفتیم مستاجری خونشو خالی نگه داشت. ولی الان راحت در اختیا ...

شوهرت حتما قلبش شکسته

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خدا اینقدر بهتون بده که احتیاج به هیچ بنده ای نداشته باشین،حق داری دل آدم میگیره ،ولی به این فکر کن خدا پشت آدم باشه همه چیز حله ،خدا همیشه بدون منت به بنده هاش میده،مهم اینه از زیر صفر شروع کردین و الان داشته هاتون با زحمت خودتونه،مزه ش بیشتره،حالا باید دید در آینده عروس جدیده قدر می‌دونه یا نه 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم در شرایط مشابهی هستم ولی نه به این شدت . دائم خدا رو بهش یاداوری میکنم و میگم در حدی که پدرت و م ...

شوهر منم دلشکسته و ناراحته من همیشه سکوت کردم اصلا بهش سرکوفت نمیزنم چون خودش میدونه. ولی خیلی ازشون ناراحته یجا منفجر میشه قهر میکنه باز آشتی باز بعد شیش ماه قهر آشتی. جالبه واسه اونا اصلا مهم نیس درحد ی پیامم دلجویی نمیکنن

خدا اینقدر بهتون بده که احتیاج به هیچ بنده ای نداشته باشین،حق داری دل آدم میگیره ،ولی به این فکر کن ...

عروس قبلی که رید بهشون و طلاق گرفت. حالا این دومی اومده باز واسه این خرج میکنن

پدر شوهر و مادر شوهر من همه ی اموالشون رو دارن به نام برادر شوهرم میزنن  همسرم اعتراض کرد ولی ...

اینام آخرش بنام میزنن فعلا فقط در اختیار گذاشتن. اعتراض فایده نداره واسه ماکه قهر و قطع رابطم بی فایدس

عروس قبلی که رید بهشون و طلاق گرفت. حالا این دومی اومده باز واسه این خرج میکنن

همونا براشون عزیز میشن ،هر چی برینی عزیز تری چون از آدم بی آبرو میترسن....دمت گرم هوای شوهرت رو داری ،خیلی خیلی به آدم فشار میاد ،به شوهرت دلگرمی بده به داشته هاتون فکر کنین ،بگو مثلا خونه میدادن کمک میکردن هی سرکوفت میزدن و‌منت میزاشتن اون زندگی زندگی نمیشد ،من همیشه نسبت به اینجور آدما تو دلم میگم ما را به خیر تو امیدی نیست ،شر مرسان 

با زندگی خودشون باشن ضربه نزنن خیر رسوندن پیشکش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اینام آخرش بنام میزنن فعلا فقط در اختیار گذاشتن. اعتراض فایده نداره واسه ماکه قهر و قطع رابطم بی فای ...

ما هم اول در اختیارش گذاشتن 

الان به نامش میزنن

ما خودمون وضعمون بد نیست 

اما آدم ناراحت میشه 

مخصوصا همسرم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
پدر شوهر و مادر شوهر من همه ی اموالشون رو دارن به نام برادر شوهرم میزنن  همسرم اعتراض کرد ولی ...

😓