2777
2789
عنوان

هوا هم عین بنده های خدا قاطی کرد....

159 بازدید | 26 پست

مشهدتا  دیروز که زمستون بود نه برفی نه بارونی همش گرم بود الان که نزدیک بهارشده برف وبارون هجوم اورده 

فکر کنم عید سردی خواهیم داشت واقعا هوا قاطی کرده   

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گیلان 3 روزه شبو روز داره میباره 😐ول نمیکنهههههه

آره عید سردی رو داریم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بی موقع هم نیست

وقتی شکوفه درختها که به خیال بهار سبز شدن زیر برف سرما بزنه بی موقعه

اماااا باز از خشکسالی بهتره

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
چله کوچیکه الان،والا درستش هم همینه،ده پانزده سال پیش حتی تو عید هم برف میومد

بله

اما زمستونش هم سرد و برفی بود

نه اینکه گرم و خشک باشه درختها جوانه و شکوفه بدن بعد سرما بزنه!

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
چله کوچیکه الان،والا درستش هم همینه،ده پانزده سال پیش حتی تو عید هم برف میومد

اسمش چله کوچیکه انگارقدرتش ازچله بزرگه هم بیشتره   

من سرکارم الان بااینکه بخاری روشنه حس می کنم پاهام یخ زده

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
چع خووب😍

اره خیلی خوبه اما خب درخت ها شکوفه دادن حیفه الان باز دارن از سرما خشک میشن طفلیا

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله اما زمستونش هم سرد و برفی بود نه اینکه گرم و خشک باشه درختها جوانه و شکوفه بدن بعد سرما بزنه!

دیگه دو سه ماه نیومده این یه ماهم نیاد که رسما خشکسالی داریم،الان درختهای ما هنوز جوونه نزدن،شما کجای مشهدید که شکوفه هم زده درختاتون؟

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎