2777
2789
عنوان

هوا هم عین بنده های خدا قاطی کرد....

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
درختا شکوفه دادن؟درختهای ما هنوز جوونه هم نزدن

ارههه شکوفه دادن

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

درختا شکوفه دادن؟درختهای ما هنوز جوونه هم نزدن

خیلی جاها دادن

اطراف کرج یه باغچه داریم

بادومش خیلی وقته شکوفه داده

اما برف میسوزونه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه دو سه ماه نیومده این یه ماهم نیاد که رسما خشکسالی داریم،الان درختهای ما هنوز جوونه نزدن،شما کجا ...

من تهرانم

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
خیلی جاها دادن اطراف کرج یه باغچه داریم بادومش خیلی وقته شکوفه داده اما برف میسوزونه

چه زود داده،الان که فصل شکوفه نبود،بود؟همیشه از اواخر اسفند شکوفه میدن

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
عع به این زودی شکوفه دادن🙄

آخه گیلان هوا خیلی خوب بود هوای بهار بود قشنگ گرممم باد گرممم میزد بیا وببین دیگ درخت ها فکر کردن بهاره شکوفه دادن طفلیا

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان ازپنجره بیرون نگاه کردم برف بنداومده خیلی هم برف نیومداما به شدت سرده   

وهوا هم ابری هست خداکنه حالا که سرد شده وسرما تحمل می کنیم  یک برف حسابی بباره   

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
چه زود داده،الان که فصل شکوفه نبود،بود؟همیشه از اواخر اسفند شکوفه میدن

چون گرم شده بود شکوفه داده

خب فرقی نداره،از اواخر اسفند معمولا درختها شکوفه میدن

فرقش به دمای هواست دیگه.... 

فرقش به دمای هواست دیگه.... 

خب تو زمستون هوا همیشه که سرد نیست،به هرحال گرم هم میشه،درختا که نباید تا گرم شد شکوفه بدن،طبیعتشون اینه بعد گذشت یک سال شکوفه بدن،یعنی باید از اواخر اسفند شروع کنن به شکوفه دادن

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎